Montag, 2. April 2012

Tänään 12%

In times of stress
grant me the serenity to
accept the things I cannot change
the courage to change
I cannot accept
And the wisdom to hide
the bodies of those I had to
kill today
because they got on my nerves.

Also help me to be careful
of the toes I step on today
as they may be connected
to the feet I have to kiss
tomorrow.

Help me always to give 100% ....
12% on Monday
23% on Tuesday
40% on Wednesday
20% on Thursday
and
5% on Friday

16 Kommentare:

  1. Miesten prosentit, naisilla nousee stressi viikonloppulla....

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. niin, ellei ole kasvattanut miestään kuten minä :-))

      Löschen
  2. Tuo on hyvä ------> muistiin! Mun mies on myös hyvinkasvatettu:-) Eihän tässä muuten yhdessä oltais.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Onko sullakin ollut niin pätevä anoppi? Tässä asiassa nostan kyllä hattua appivanhemmilleni, joilla ei ollut sellaista perinteistä työnjakoa kuin muilla heidän sukupolvestaan (ja nuoremmillakin).

      Löschen
    2. Tämä mies kyllä sanoo, että se kasvattaja löytyy tästä samasta talosta:-)) No, ehkä jotain on mennyt perillekin. Osansa hän (yrittää) tehdä ja kyllä hän sieltä kotoaankin eväät sai.

      Löschen
  3. Ei olla stressiä nähtykään. Mieskin on niin hyvinkasvatettu, ettei ole valittamista.

    AntwortenLöschen
  4. ja lähikaupassa parsa maksoi 5 euroa/puntti! Siitä ei tule stressiä, paitsi enhän minä voi täällä mitään ruokaa laittaa kun ei ole uunia eikä mikroaaltouuniakaan. Kaksi levyä ja kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Parsa ja parsa on eri asia. Kaupan parsa saattaa olla poimittu kivikaudella, kannattaa ostaa jostain oikein tuoretta, torilta tms tai tietenkin niinkuin me suoraan pellolta.

      Löschen
    2. Täällä on kuulemma joku maalaismarkkinapäivä ihan lähellä, kerran viikossa. Tuo parsa on takuulla tuoreempaa kuin Turussa, mutta en kyllä pysty täällä tekemään parsaa kuin keittämällä. :( Mutta eikös B&B Allu tarjoa parsaa?

      Löschen
    3. Keittämällähän mekin sitä tehdään. Veteen laitetaan suolaa, ripaus sokeria ja vähän voita. Me keitetään ehkä noin 10-12 minuuttia riippuen paksuudesta ja sitten kokeillaan, tykätään syödä al dente. Puhun siis vain valkoisesta parsasta.
      http://www.spargelseiten.de/spargeltopf.html
      Allun B&B voi tarjota parsaa kiirastorstaina.

      Löschen
    4. Nami,maltan tuskin odottaa! Noin mieki keitän parsat, mutta sitten laitan vielä erittäin alte dente-keitetyt parsat 3 parsan nipuissa uunipellille, ympärille pekonikääreen ja ehkä jotain juustoa. Uunissa vähän aikaa ja hollandaise kastikkeen kanssa, tai ihan voin kanssa.

      Löschen