Freitag, 25. Mai 2012

Friday Favourite Photo

Posti toi iiison ja painavan paketin.

jossa oli meidän uusi designpostilaatikko. Yläosa punaista metallia, postia varten, alapuolella musta laatikko sanomalehtiä varten. (Tuo pieni punainen postilaatikko tuossa seinällä on meidän "sisäistä" postia varten.)
kuva: www.serafini.deKommentare:

 1. Hieno! Toivottavasti tuonne tulee vain oikein kivaa postia.
  Meille ei kävis tuo alimmainen osa, koska täällä tukitaan kaikki yhteen ja samaan laatikkoon. Meille ei kävis myöskään tuo sisäpostilaatikko (sinänsä hyvä idea), koska sillä olisi vaara täyttyä yli äyräiden.
  -viikonloppua!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kiitos samoin, ☼ riittää, mieletön helle on ollut ja helluntainakin vielä kaunista.

   Löschen
  2. Onko teillä se sellainen kaunis *grins* suomalainen muovinen punainen tai vihreä postiloora??

   Löschen
  3. No mitäs sä nyt virnuilet! Meillä on oikein kaunis mansikanpunainen perinteinen postiloota. Monilla on kyllä lukolliset uudenmalliset hienosti nikkaroidun katoksen alla, mutta me ja meidän naapurit emme ole päässeet niin pitkälle vielä. Täällähän ei saa laittaa laatikkoa enää vain oman talon edustalle.
   Sivukylissä laitetaan aamulehti nykyään tuollaisiin pikkulaatikoihin, kuin tuo teidän tumma alalaatikko.

   Löschen
  4. Enhän mä virnuillut, ihan vaan hymyilin nätisti. Tuli muuten sellaisesta punaisesta mieleen, että etsittiin kerran vuokramökkiä ja ohjeissa oli kääntyä punaisen postilaatikon kohdalta sinne ja sinne, vaan ei ollut missään punaista postilooraa ja piti vähän pitempään etsiä sitä mökkiä. Siellä oli ollut ennen meitä saksalaisia vieraita ja he olivat kirjoittaneet vieraskirjaan miten kauan joutuivat etsimään ja runoilleet "Oh, Schreck, der rote Briefkasten war weg". Aika harvinaista, että Suomessa jossain EI ole punaista postilaatikkoa.

   Löschen
 2. Hiaaano!

  Mä oon ihmetellyt, miksei noita sanomalehti/ ilmaisjakelupostilaatikoita käytetä muualla? Musta ne oli älykäteviä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olen itsekin tyytyväinen, en ollut nähnyt muuta kuin kuvan netissä eli oli pieni riski.

   Löschen
 3. Aivan ihana! Sellainen pelkistetyn kaunis. Jos mulla olisi postilaatikko, niin se olisi juuri tuommoinen! Joko tulee huomisaamun lehti tuohon? :-)

  Mutta miksi siihen tarvittiin noin iso laatikko...?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täytyy ensin inspiroida mies ripustamaan se paikalleen, ei taida onnistua tänä iltana, kun tulee töistä ja on kamalan kuuma. Samaa mekin ihmeteltiin, että oli niin isossa laatikossa, ehkä ihan sen pehmustuksen takia. Nyt voisin alkaa myymään muovipehmustetta paketteihin, ollaan jaettu jo sitä meidän normaaliin roskikseen ja naapurin roskikseen ja recyclingroskikseen ja vieläkin on jäljellä.

   Löschen
 4. Kätevä ja kivan pelkistetty postiloota.

  Mukavaa viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 5. ONpa se herttainen!
  Mukavaa viikonloppua Allu!

  AntwortenLöschen
 6. Kylläpä löysitte tyylikkään postilaatikoston. Mulle ei tuollainen malli sopisi (eikä vois ottaakaan kun taloyhtiöllä pitää olla samanlaiset lukolliset laatikot, rumat kuin mitkä) koska eihän tohon lehtiosaan mahdu kuin yhden päivän lehti!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä siihen kai kaksikin mahtuu, mutta meille tulee vain yksi ja kun ollaan lomalla, lahjoitetaan se lehti johonkin sairaalaan, joten ei niitä keräänny postilaatikkoon ja sitäpaitsi naapurit pitää meillä huolen tyhjentämisestä.

   Löschen