Dienstag, 17. Juli 2012

Puts puts

Täällä putsaillaan

ensin vaelluskengät lauantaisen Eifel-vuoristossa tehdyn patikkaretken jäljiltä

ja sitten vieras- ja työhuoneen ikkunat uudella Kärcherillä

Tuo patterikäyttöinen vekotin on sopiva tällaiselle laiskimukselle. Vesi ei valu , vaan kerääntyy laitteen säiliöön ja siitä likaveden voi helposti tyhjentää.


Kommentare:

 1. Hintaa vertasin, valitsin
  uuden patterikäyttöisen Kärcherin.
  Sain paljon puhdasta helpoimmin,
  kiitos laiskimuksen vekotin.
  Teeppä kenkäparista puhtahin,
  askareistasi iloisin.......♫♪♪

  Meidän poika yrittää saada laiskimusäitinsä ostamaan myös tuollaisen vekottimen. Ikkunat täällä kyllä kaipaisivat pesua!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. :D
   Jouduitko maksamaan Tendille royalties??

   Löschen
  2. En, koska tuota kilopakettia ei mainittu:-) Kärcher vois maksaa kyllä hyvästä mainoksesta.

   Löschen
  3. Kyllä ne varmaan maksaa, jos 176893 ihmistä klikkaa tuon kommenttisi ja minä sitten vielä kehun sitä vehjettä.

   Löschen
 2. Siellähän tuon yläkuvan mukaan paistoi aurinko! Ei muuten perjantain vierasta varten olisi tarvinnut ikkunoita pestä...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä se aurinko aina välillä näyttäytyy ihan niinkuin sadekin. Ajattelin, että jos se perjantain vieras saa sätkyn, kun näkee likaiset ikkunat.

   Löschen
  2. Ehkä, sillä täällä kävi tänä aamuna ikkunanpesijä putsaa sekä sisä- että ulkopuolelta ikkunan. Meni alle 5 min. Tyyppi seisoi ikkunalaudalla...

   Löschen
 3. Juuri nyt tarvittaisiin täälläkin ikkunanpesuria, ihan kuin alkaisi aurinko pilkahdella. On omat patterit kuluneet loppuun ikkunanpesua ajatellen, hih.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Joskus toivon, ettei aurinko paistaisi, kun tulee vieraita ja ikkunat on likaiset. Kannattaa muuten ostaa Kärcher ja siihen patterit!

   Löschen
 4. Sade on moneen kertaan sotkenut keväällä pestyt ikkunat. Ei haittaa, pesen ne tapani mukaan seuraavan kerran syksyllä. Sisareni on kovasti kehunut Kärcher-pesuria, mutta en ainakaan vielä ole lämmennyt ostolle.

  Edelliseen postaukseen viitaten totean, että sienisato ei ole ainakaan sateista kiinni. Pitkästä aikaa meillä on ollut sateeton iltapäivä, vaikka uhkaavia pilviä on pyorinyt koko ajan.

  AntwortenLöschen
 5. Onpas kätsy Kärcher ... meidänkin ikkunat voisi pestä, auringonpaisteessa ne näyttää aika pölyisille ... Millon sinä ja Kärcher tulisitte?
  ;)

  AntwortenLöschen