Mittwoch, 15. August 2012

Kuumaa pukkaa

Nyt ei tarvitse palella

kuva.täältä

ja mikä hienointa, eilen illalla ei tarvinnut kastella kukkia, kun ystävällinen ukkoskuuro hoiti homman. Oli vielä niin kohtelias, että antoi meidän ensin kaikessa rauhassa syödä illallinen terassilla ja sitten vasta ilmoitti tulostaan.


Kommentare:

 1. Hyvä teille! Täälläkin on kesän lämpimimmät säät ja minulla on tehtävänä kastella neljän - siis NELJÄN - talon ulkokukat. En silti toivo sadetta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No sullahan on hyvä tuuri sään suhteen. Hyvää loman jatkoa!

   Löschen
 2. No onpa tosiaankin lämmintä. Täälläkin on ollut nyt pari viime päivää siinä 25 asteen kieppeillä. Nyt on vissiin sitten se kesä, kun ihmiset ovat palanneet kouluihin ja töihin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niin se on usein täälläkin, että kun koulu alkaa, tulee se kamalin helle. Nyt on luvassa +36C.

   Löschen
 3. Ei hullummat säät! Meillä taas on yli 3o astetta vielä pitkään....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jos meillä olisi aina niin kuumaa, ostaisin varmaan makuuhuoneeseen ilmastoinnin. Vaikka meillä sisällä on kyllä aika kivan viileä, kun pidetään aina ulkokaihtimet alhaalla. Ja kellarissa on vielä viileämpää, kerran meinasin jo kantaa sinne patjan.

   Löschen
 4. Suomeenkin tuli sitten kesä, vähän ennen lumia! Vieläkin (klo 20.10) yli +20. En valita.

  AntwortenLöschen
 5. Ja onkos kannuissa erilaista vettä kussakin..

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Samaa vettä. Ikean kannun tarvitsen amppelikukkien kasteluun, kun ne kaksi muuta on liian painavaa. Nyt tosin tuli muutos ja laitoin letkun paikalleen, kun on niin kuumaa, ettei kehtaa pyytää naapureita kastelemaan kannulla, kun viikonlopuksi on luvassa kamalaa hellettä.

   Löschen
 6. Olen kateellinen. Meillä on juuri nyt oikein kunnon myrsky. Otin ikkunalaudoilta kukkalaatikot pois, kun muuten olisivat lentäneet taivaan tuliin. Nyt väistelemme lentäviä roskapönttöjä. Viikonlopuksi pitäisi helpottaa... saapas näkemän. Nauti lämmöstä minunkin puolesta. On siellä Saksassa asiat järjestyksessä, kun ukkoskuurokin odottaa, että saitte syödä rauhassa.

  AntwortenLöschen
 7. Meilläkin on ihania helteitä - ai että!
  Ja kirsikkatomaatteja tulee enmmän kuin ehtii syödä! :O)

  AntwortenLöschen