Freitag, 14. Dezember 2012

Favourite Friday Photo

Eilen illalla kävelykadulla nähtyä: kuka osaa sanoa, miten tuo mies pysyy istumassa ilmassa??? Minä en sitä tajua eikä sitä tajunnut kukaan muukaan. Ilmeisesti joulun taikaa.

Kommentare:

 1. Olet ajatustenlukija. Juuri eilen puhuin tuosta ilmiöstä aamiaispöydässä :-O

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Onko nää käyneet jo teilläkin???

   Löschen
  2. No ei, mutta muuten vain ihmettelin, kuinka meditoijat yleensä tuon tempun tekee.

   Löschen
 2. Käsittämätön juttu. Minäkin haluaisin tietää! Yritin keksiä vaikka mitä, että jos tyyppi on vaikka sidottu kaulastaan puuhun jotenkin, mutta tuskin olisi noin rennon näköinen, jos olisi naru kaulan ympärillä!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Muistelen nähneeni heidät viikko pari sitten tuomiokirkon edessä ja siinä en ollut yhtään puuta. Ja tuossakin se puu on kauempana, kuvasta saa väärän käsityksen.

   Löschen
 3. Jospa tuo ylempi ei olekaan ihminen, vaan nukke, joka on sidottu huivista puuhun.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niinkuin tuossa jo sanoin, ei ne tarvitse puuta. Pitää varmaan mennä sinne seisomaan vierelle niinkauan kuin näkee systeemin. Olisko ylempi siis tehty jostain kevyestä aineesta, mutta kyllä se ihmisen näköinen oli. Jospa Madame Tusseaud on ollut asialla.

   Löschen
 4. Eikä siinä näy mitään läpinäkyvää tasoakaan, minkä päällä ylempi istuisi. :o

  AntwortenLöschen
 5. Siis tuo ylempi,voiko se olla oikea ihminen .....

  AntwortenLöschen
 6. No, onpa tosiaan jännää! Pakko pohtia tätä arvoitusta.

  AntwortenLöschen
 7. Ei ymmärrä tätä, ei pieni ihminen ymmärrä.

  AntwortenLöschen
 8. Sain sen paikallislehtemme kautta selville: molemmat miehet istuvat levyn päällä ja levyt on yhdistetty toisiinsa tuolla kepillä. Alhaalla oleva mies on pitävinään sitä keppiä ilmassa, mutta pitää siitä vain näön vuoksi kiinni ja todellisuudessa se keppi jatkuu hänen vaatteidensa alla maahan ja siihen maassa olevaan levyyn.

  AntwortenLöschen
 9. Milanossa näin vastaavan "ilmassaistujan". Kovasti sitä ihmeteltiin. Mutta kaikkeen on ihan looginen selitys. Kuka nyt tyhjän päällä pysyisi?!?

  AntwortenLöschen
 10. Googlailin vähäsen, ja vaikken ihan just tota temppua löytänyt, niin löysin vastaavanlaisen missä mies tuntuu seisovan ilmassa samalla kun 'nojaa' käsivartta talon seinään korkealla. Ainakin siinä tempussa käsivarsi ei olekaan oikeasti miehen käsivarsi, vaan jonkinlainen tukiteline, jonka varassa mies on ilmassa.
  Eli ehkä tuossa ottamassasi kuvassa miesten käsivarret ja keppi onkin jonkinlainen teline... alempi mies istuu yhden levyn päällä ja pitää koko vempeleen pystyssä ja ylempi mies istuu toisen levyn päällä, joka on piilossa roikkuvien vaatteiden alla. ?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niin se on, että se keppi tosiaan menee sen miehen hihan sisällä.

   Löschen