Freitag, 21. Dezember 2012

Friday Favourite Photo


Morsiuspari Saigonin Notre Damen edessä. Noin romanttisesti se pitää tehdä eikä niin kuin meillä, missä Allumies sanoi aikanaan ohimennen, että jos mentäisi vielä joulukuussa naimisiin, saataisiin veronpalautusta niin paljon, että olisi varaa väritelevisioon. ☺

Kommentare:

 1. Haha, repesin. :-D

  Meilläkin taisi olla romanttisuus kaukana, ja jos totta puhutaan, en edes muista, miten se oikein meni. Voi olla, että minä sanoin, että jos mentäisiin naimisiin, niin saataisiin vähän juhlia.:-D

  AntwortenLöschen
 2. Ei minullakaan sen romanttisempaa ollut aikoinaan. Sulho aloitti Referendarzeitin ja totesi, että ukkomiehenä hän saa paljon enemmän palkkaa ja muita lisukkeita, niinpä pikapikaa hankkimaan papereita ja aatonaattona kerettiin vielä Standesamtiin.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Me mentiin Suomessa naimisiin, se oli iisimpää, ei tarvinnut kääntää papereita.

   Löschen
 3. Jos joku olisi keskellä katua minun edessäni noin polvistunut, olisin ottanut hihasta kiinni ja vetänyt ylös. Minä kun en tykkää tekoromantiikasta. En muista enää, kumpi meistä ehdotti tätä naimisiinmenoa, mutta hyvät kaupathan tää meidän mies teki :-D :-D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ja sinähän se vasta hyvät kaupat teit :D

   Löschen
 4. Entschuldigung, mutten pysty lopettaa nauramista...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Saa nauraa niin kauan kuin haluaa, jos ei vaan naura mua. :D

   Löschen
 5. Ihana allumieskin:) Hyvää hääpäivää!!!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä on niitä juhlapäiviä joulukuussa niinkuin teilläkin. Meillä synttärini, joulu ja hääpäivä.

   Löschen
 6. Hihi; on Allumiehelläkin selvästi ollut romantiikkaa ilmassa :D Hyvää hääpäivää, suloista joulua ja mahtavaa vuodenvaihdetta ihana Allu <3

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. 27.12 on se hääpäivä, se on valittu niin, että sain siitä työpaikasta vapaapäivän. Jos oltais otettu 31.12., en olisi saanut lomapäivää eikä lomapäivät olisi riittäneet Suomen matkaan. Hyvin laskelmoitu kaikki, ei vain sen veronpalautus.

   Löschen
 7. Kuten Clarissa, en minäkään olisi tykännyt julkisesta kosinnasta. En ymmärrä mitä siinä yritetään todistella koko maailmalle, kun kyse on kuitenkin kahden kaupasta. Minä osasin odotella kihloja, mutta en arvannut päivää oikein, kun mies lähti aamulla töihinkin :O Ilta sujui kuitenkin varsin romanttisissa merkeissä.

  Iloista hääpäivää ♥ (mikäli se tänään on)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No enpä olisi uskonutkaan, että olisit tykännyt, että mies olisi kosinut vaikka jossain tv-lähetyksessä, hihi.

   Löschen
 8. Meillä tuli "pakkonaiminen" - oleskeluluvan vuoksi.
  Oikein hyviä juhlapäiviä sinne Kölniin!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olihan se mullekin hyvä syy, ettei tarvinnut joka vuosi mennä sinne Ausländeramtiin jonottamaan uutta lupaa, vaikka ne kohtelikin suomalaistyttöä paremmin kuin montaa muuta ulkomaalaista.

   Löschen
 9. Eksäni kosi tosi romanttisesti,tuli lentokentälle vastaan valtavan ruusupuskan kanssa,kaaappasi syliinsä ja kysyi...en suostunut mutta olimme kuitenkin yhdessä vielä vuosia.Joskus mietin että olisi ehkä pitänyt suostua.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Missä olisit nyt, jos olisit suostunut?

   Löschen
 10. Onkohan lopulta monellakaan romanttisen karsintaa. Meillä oli vähän samanlainen syy mennä loppuvuodesta naimisiin. Verotus myös!. Valitsimme tapaninpäivän, joten ei tarvinnut meidän eikä vieraiden ottaa ylimääräisiä vapaapäiviä.

  AntwortenLöschen
 11. Voi ei! Minä en tykkää kirjoittaa tablettitieetokoneella sillä siinä on automaattinen sanasyöttö ja syöttää näköjään mitä sattuu. Ei pitänyt olla romanttisen karsintaa vaan romanttista kosintaa .

  AntwortenLöschen
 12. Ehdinkin jo miettiä sitä karsinta-sanaa, luulin sen olevan jotain uutta suomea. :D
  Minun kännykässä on automaattinen sanasyöttö saksaksi ja kun kirjoitan suomea, sieltä tulee ihan omituisia sanoja enkä aina sitä huomaa.

  AntwortenLöschen
 13. On sinua kosittu mahtavalla tavalla! :D Tuo kuvan kosinta taas on sieltä romanttisimmasta päästä. Mutta niin tai näin, tärkeintä on puoliso jonka kanssa on juuri sopiva ja hyvä olla. :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En ole kyllä kovin romanttista miestä saanut, mutta en haluaisi vaihtaa.

   Löschen
 14. Samahan se miten, äitinikin rahasta naimisiin :) Joku leskieläke silloin... Minä menin naimisiin pari viikkoa ennen esikoisen syntymää, vähemmän paperisotaa... Siitä kohta 30 vuotta sitten!

  AntwortenLöschen