Mittwoch, 30. Januar 2013

Lumileikit ohi

Tänään +14°C, ei voi enää leikkiä lumessa.

Kommentare:

 1. Voiko olla totta, että +14! Kohta voit kuvata jo maasta nousevia krookuksia.

  No, kerran olimme lokakuun lopulla Salzburgissa ja sinne oli osunut yllättävä helleaalto ja mittari näytti su iltapäivänä runsaat +30 astetta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Voisi vaikka näkyä jo muutama lumikello, mutta pihalla on niin märkää sulaneen lumen takia, että en viitsi mennä sinne.

   Löschen
 2. Yrnossa näin ne mahtavat sadepilvet siellä Köln-Innenstadtin yllä. Sataa, sataa vettä, mutta mahdotonta ei ole, että vielä luntakin saatte vaikkapa jo ensi viikolla, kun kylmenee taas. Ehkä saat sitten jatkaa yhtä iloisena tuon lumiukon rakentamista.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Yrno nyt kyllä valehtelee, sillä sateesta ei ole tietoakaan, ei meillä eikä keskustassa. Mutta aivan mieletön tuuli vinkuu, ei tee mieli lähteä ulos.

   Löschen
 3. Turussa n. + 1 ja vettä sataa, jonka pitäisi ilmeisesti vielä muuttua myös pyryksi....teillä alkaa jo ihanat kevätilmat.

  AntwortenLöschen
 4. Taitaa olla pikku Allu tuossa lumipuuhissa. - Niin on meilläkin lumileikit ohi, vettä sataa ja on +10 astetta. Joten se niistä talven riemuista.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Minähän siinä, muutama vuosi sitten. :-)

   Löschen
 5. Meillä lumileikkiä riittää, lunta on pyrytellyt jo pari tuntia ja pakkasta on jokunen aste. Tuuli tosin vaikeuttaa näkyvyyttä liikenteessä, mutta onneksi ei tarvitse lähteä minnekkään autolla.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meille on luvassa viikonloppuna vähän viileämpää, mutta lunta tuskin tulee enää.

   Löschen
 6. Turussa sataa nyt vaihteeksi lunta, joka näyttää muuttuvan pyryksi, vielä ei sitä ole. Lumi taitaa olla märkää. Lounaan aikana satoi vettä ja jalkakäytävät sohjona.

  Helena (toiselta koneelta)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hyvä, jos tulee lunta ja pääset hiihtämään.

   Löschen
 7. Meillä oli suurinpiirtein yhtä "kylmää" tänään;D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Teidän kylmä on meidän lämmintä.

   Löschen
 8. No, kelithän vaihtelee nykyään niin reippaasti, että ehkä jo huomenna pääset jatkamaan lumileikkejäsi. Laita rukkaset kuivumaan.

  AntwortenLöschen