Sonntag, 3. Februar 2013

Pienet naapurini

Onko teilläkin näin mielenkiintoisia naapureita? Meilläpä asuu täällä mm. Robin Hood.


Kuvassa naapurin aina yhtä iloiset ja vilkkaat sisarukset karnevaalijuhliin lähtiessään.

Kommentare:

 1. No kun me ei asuta samassa paikassa kuin te, siellä Sherwoodin metsissä, niin ei ole näkynyt noin mielenkiintoista ja söpöä porukkaa. (Pyssyn olisi voinut kyllä jättää kotiin)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä metsässä täytyy olla pyssy mukana, kun voi tulla vaarallisia eläimiä vastaan. Tuo pyssyasia on kyllä aika vaikea juttu, on niin paljon ystäviä, jotka ovat yrittäneet olla antamatta pikkupojalle karnevaaliaikaan pyssyä, mutta se on hyvin vaikeaa. Oli kai sillä Allumiehelläkin aikanaan cowboyna revolveri kädessä, mutta pasifisti hänestä silti tuli eikä ole edes asepalvelustakaan suorittanut, joten toivoa on, että naapurin J:kin lakkaisi jossain iässä ampumasta. Täällähän on muutenkin ihmisillä paljon vähemmän aseita kuin suomalaisilla. Luin jostain, että Suomi on USA:n ja Jemenin jälkeen kolmannella sijalla maailmassa.

   Löschen
  2. Ajoin takaa sitä, että Robin Hoodin ase ei ollut pyssy, cowboyllahan onkin eri aseet. Kuinka vaan, mutta söpöjä nuo ovat.

   Löschen
  3. Linkki ei vienytkään perille asti, mutta sieltä näyttää löytyvän kaikenlaista muuta mukavaa ☺

   Löschen
  4. I see, I see, taidan olla vähän liian sensibel noille lelukritiikeille. Ystävien pikkuipana oli rakentanut jotain legoista ja oli niin ylpeä ja näytti LUONTAISkaupan kassalla sitä ylpeänä jollekin asiakkaalle ja tämä asikastäti tokaisi, että sellaista olisi parempi rakentaa PUUSTA. Mielestäni vähän liian ankaraa kritiikkiä pikkulasta kohtaan.

   Löschen
 2. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole noin jänniä naapureita, pian. Silloin täälläkin iikkuu noitia ja kaikenlaisia enemmän ja vähemmän vaarallisia olentoja myös, mutta kuitenkin kai ilman pyssyjä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hui, noitia, onneksi meillä ei ole sellaisia.

   Löschen
 3. Robin Hoodilla taisi olla vain jousipyssy, mutta niin ne ajat muuttuu..
  Hekottelen vielä tuota edellistä vakstuukia, aatella että sinäkin vielä tunsit sanan. Kävin kerran Suomessa kaupassa kysymässä vakstuukia ja myyjä kysyi että mitä se on, ei ollut ikinä kuullutkaan. En millään muistanut sille oikeampaa nimeä ja piti selitellä pitkät litaniat :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Eikös ainakin vanhat mummut puhuneet ennen vakstuukista ja kun saksaksi se on Wachstuch, niin ei ole vaikea muistaa. Siitähän se on lähtenyt Ruotsiin ja muuttunut vaxdukiksi.

   Löschen
 4. Ihania naapureita teillä!
  Ei ole meillä näkynyt, vahinko:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oli upeita ja isänsä oli myös Robin Hoodiksi pukeutunut, mutta en kehdannut pyytää häntä mukaan valokuvaan.

   Löschen
  2. Seuraavalla kerralla sanot vain, että sinun ulkomaalainen antropologi-ystävä on kiinnostuntu saksalaisista vuotuisjuhlista - tärkeistä - ja haluat näyttää hänelle kuvan. :)

   Löschen
  3. Hyvä idea, pistän muistiin.

   Löschen
 5. Ei, ei meidän seudulla tuollaisia näy. Ja noissa aseissa asetun kyllä Clarissan kanssa samoille linjoille. Kerran tyttärelleni oli eteläafrikkalainen kiri karnevaaleissa mukana. Se on sellainen puunuijan tapainen "ase" ja opettajahan keräsi kaikki aseet pois, myös tämän puuaseen.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ase oli mun lasinen kynsiviilakin, otettiin Helsingin lentokentällä pois. Saksasta pääsin lentämään sen kanssa Suomeen, mutta paluulento ei onnistunut.

   Löschen
  2. Niin, nykyäänhän ei saa ottaa mitään koneeseen, mikä voisi olla "vaarallinen" ase. Apeltani otettiin kynsisakset pois. Yksi suomalainen toi pääsiäisen aikana mämmiä Berliiniin ja siitäkös probleema tuli. Onko se nestettä vai ei. Oli kestänyt hyvin kauan, ennenkuin sai luvan ottaa mämmiroveen koneeseen.

   Löschen
 6. Ihnan suloiset pikku naapurit! Meillä täällä on vähän yli 2 viikon kuluttua Purim-karnevaalit ja nyt näkee joka puolella naamiaisasuja myynnissä.Viime vuonna ostin hatun ja naamarin mutten muista minne laitoin....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Noi tenavat on maailman ihanimpia, niiden kanssa on kiva jutella.

   Löschen
 7. Meillä on asunut vuosien myötä täällä kotona Batman ja Superman. Ja Batmanpupukin meillä on ollut. Se vasta olikin hauska asuinkaveri....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Nitä Batmanneja ja Supermanneja näkyy kyllä täälläkin paljon, tosin sellaista pupua en ole vielä sattunut näkemään.

   Löschen
  2. Ostan yhden iin tuohon ekaan sanaan.

   Löschen
 8. Ei meillä tuommoisia naapureita enää ole (ovat kasvaneet jo isoiksi), mutta äsken sain kuvan , missä meidän 3v on Jack Sparrow eli merirosvo. Muuten täydellinen asu, mutta jalassa vain vaippahousut :)

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Inkontinenssia Jack Sparrowillakin vai?

   Löschen
 9. Ihanat pikkunaapurit!
  Meilläkin asuu naapurissa suloiset tyttö ja poika, meidän vuokraisännän muksut - asuu perheineen siis seinänaapurinamme :) Mä tykkään jutustella niiden pienten kanssa, siinä oppii ranskaakin! :)

  AntwortenLöschen