Donnerstag, 6. Juni 2013

Tylsää

Mikä onni, että asumme länsi-Saksassa emmekä Baijerin sateissa ja tulvissa ja ainakin teoriassa voisin nauttia tästä upeasta kesäpäivästä,
MUTTA kun sisällä tuntee olevansa akvaariossa, kun maalari on peittänyt ikkunat


ja ulko-ovi on pakko pitää auki, kun sitä maalataan ja joudun jo toista päivää vahtimaan, ettei tule kuokkavieraita, joita ei tosin ole vielä näkynyt paitsi yksi musta kissa, joka pelästyi itse ainakin yhtä paljon kuin minä.

Lohdutukseksi voin ihailla vastapäisen naapurin valtavan isoa unikkoaja iloita, että posti tuli perille, vaikka postilaatikko ei ollut paikallaan seinällä. Paketista löytyi kakkos-Kindle ja televisiota varten ns. dongle, jonka avulla voi muka katsoa vaikkapa Ylen Areenaa ison ruudun kautta.

Kommentare:

 1. Aika akvaariomainen näkymä kieltämättä. Teidän pihalla ei sitten tulvi, mietinkin sitä tässä juuri kun luin uutisia.
  Ihana punainen sävy tuossa ovessa, toivottavasti lopullinen väri!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä kastellaan kukkia, pahoja tulvia ei edes Reinillä. Kyllä se se lopullinen väri on, jos ei nyt sitten tokasta kerroksesta muutu.

   Löschen
 2. Upea ovi ja upea on unikkokin. Ja taas lisää tekniikkaa:o vaikka onhan minullakin nyt tämä uusi ipad, johon on jo ladattu Saima Harmajan runoja ja muutakin kirjallisuutta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mä kamppailen tämän iPadin tekstinkorjauksen kanssa, kun se muuttaa jatkuvasti tekstiäni ja pitää olla kamalan tarkkana. Kirjojen lukemiseen display heijastaa mielestäni liikaa.

   Löschen
  2. En ole jaksanut keskittyä tuohon kirjoittamiseen, tekstinkorjaukseen pitäisi minunkin tutustua, muuten olen tosi tyytyväinen. Onko sullakin tämä retina-näyttö KLIK

   Löschen
  3. En kyllä tiedä, ei kai mulla mikään erikoinen laite ole, se on se mini ipad, jossa on terävämpi kuva, mutta muuta en tiedä. Sulla on varmaan iso malli ja enemmän GB ja muuta erikoista. Liian myöhään sain tietää, että tuttavien tuttava saa alennusta niistä. Mulla on pienin ja halvin wifi-malli, joka mahtuu käsilaukkuun hyvin. Kindle on kyllä mielestäni kätevämpi kirjojen lukuun.

   Löschen
  4. Opin nyt, että tuon automaattisen tekstinsyötön saa pois asetuksista.
   Onko minulla sitten niin iso käsilaukku, kun tämä mahtuu ihan hyvin eikä heijasta ollenkaan, vaan on ihan nautinto lukea.

   Löschen
  5. Täytyy yrittää katsoa sitä tekstijuttua, kun on ihan sama mitä kieltä kirjoitan, se vaan muuttaa tekstiä.
   Sulla on varmaan joku luksusmalli, mulla se halvin. Yritin meidän terassilla auringossa käyttää ja se heijasti pahasti, mutta luulen, että sulla on parempi versio. Ei se mua normaalissa käytössä häiritse enkä tosiaan ole suunnitellutkaan lukea sillä kirjoja, mutta tiedän kyllä, että jotkut lukee.

   Löschen
 3. Teiltä noita teknisiä laitteita tuntuu löytyvän! ;-)

  Kauankos joudutte akvaariossa elämään?

  AntwortenLöschen
 4. Me kutsutaan akvaarioksi sellaista taloa, jossa on isot ikkunat eikä verhoja ollenkaan. Jokainen ohikulkija näkee siis talon sisälle.
  Minulla on myös iPadin kanssa kirjoitusvaikeiksia. Se luulee, etten osaa kirjoittaa mitään oikein ja ehdottaa aina joko saksaa tai englantia, on kyllä hankalaa. Olen kieliasetukset tutkinut, mutta ei niissä mitään vikaa ollut. (Ehkä vika on minussa).

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tosiaan ihan oikein kirjoitetut sanat muuttuu ja välillä tulee muita kieliä enkä aluksi huomannut sitä, nyt yritän olla tarkkana.

   Löschen
 5. Remonttiko teillä on...Ja tuo dongle alkoi kiinnostamaan;pitää mennä googlettamaan se....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Samsungin Smart TV-malleihin sen pitäisi toimia, mutta me ei ensi yrityksellä olla saatu vielä toimimaan.

   Löschen
 6. Allu, tuletko meille tekniseksi assistentiksi tai suoraan päälliköksi? Hommia riittäisi, kun päivittäisit tämän talon tekniset vempaimet tälle vuosikymmenelle. Terveisin, HK (Hellettä kerrakseen)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Heh heh, me ollaan aivan takapajuisia verrattuna naapureihin, meistä ei ole avuksi. Täälläkin riittää lämmintä.

   Löschen