Dienstag, 11. Juni 2013

Viime yön konsertti

Lopetin kipulääkkeet sunnuntaina ja eilen meni ihan hyvin sen katkenneen kylkiluun kanssa, MUTTA vasemman jalan yläreittä koski niin, että käveleminen oli aika lailla ontumista. Kipulääkityksen takia en ollut huomannut, että jalassakin on jotain mätää. En kuitenkaan kovasti haluaisi jatkaa kipulääkettä ja toivon, että reidessä on vain joku ruhjevamma, joka paranee ajan kanssa. Asia harmitti niin, että en saanut yöllä nukuttua ja luin sängyssä kahteen asti ja sitten neljän aikoihin aloin jo kuunnella oman pihan konserttia:


Osaa ne linnut laulaa miljoonakaupungissakin eikä vain maaseudulla.

Kommentare:

 1. Mikä uskomaton konsertti! Ehkä linnut lauloivat sinulle lohdutuslaulua.Särkylääkkeet voivat olla aika pettäviä, ei tiedä, mitä ne peittävät. Omalta kohdaltani voin sanoa vain, että pyörällä kaatumisen jälkeen häipyivät kivut hiljalleen.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oli se aika laulua, piti oikein hakea kamera ja nauhoittaa.

   Löschen
 2. Tule meidän ruskealle sohvalle toipumaan. Teen sulle tilaa!
  Avataan ikkuna,niin saat kuunnella lintujen laulua.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Voi sua, nämä mun ongelmat on peanuts verrattuna sitä, mitä sinä kestät tällä hetkellä♥

   Löschen
 3. Tietystihän suurkaupungeissakin laulavat linnut, ettehän missään kiviviidakossa asu. Kuulin pääosin mustarastaita, mitkä mielestäni lailavat kauniimmin kuin satakieli. Taustalla kuulema lauloi myös citytintti, joka ei enää hallitse kunnolla titityytä.
  Toivottavasti ei sinulle ole jäänyt lisävammoja, särkylääkkeet ovat todellä pettäviä, kuten Clarissakin jo totesi.
  Sain juuri mailin Lieblingsneffeltä Siegerlandista, että hän tulee kesällä tyttöystävän kanssa Suomeen melontalomalle, ihanaa!

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Vai citytintti, oliskohan sellaiset pesineet meidän pöntössä. Yhtenä aamuna istuttiin aamiaispöydässä, kun terassin lasiovi kolahti, kun tintinpoikanen ei osannut väistää. Istui vähän sekaisena maassa, kunnes sitten jotenkin pääsi siitä lentoon. Kiva, että tulee mieluinen vieras.

   Löschen
  2. On noilla linnuilla murteita laulussa. Varsinkin talitintin laulu kaupungeissa on lyhyempää kuin maaseudulla. Tarkempaa syytä en tiedä.

   Maikki

   Löschen
  3. Taitavat laulaa auf kölsch.

   Löschen
 4. Pikaisia paranemisia! Paraneeko kylkiluu ennen teidän matkaa, ikävä olla puolikuntoisena reissussa. Kumma kun eivät heti ekalla lääkärissäkäyntikeikalla huomanneet, tai tutkineet niin , että olisivat löytäneet katkenneen kylkiluun.
  Mullakin on kameraan nauhoitettuna panoraamakuvaa ja linnunlaulua keväiseltä Suomen reissulta mökiltä.
  Toinen nauhoitus on viime kesäiseltä Sveitsin reissulta jyrkkine rinteineen, vihreine niittyineen ja lehmänkellojen KalKalKAlKaTuKsineen - sitä on hauska kuunnella tylsinä hetkinä.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On kuulemma useinkin niin, että murtuma ei näy heti otetussa röntgenkuvassa, sanoi mulle suomalainen sairaanhoitaja ja sama tieto löytyi netistä. Lehmänkellojen kalkatus on mullekin mieluinen ääni ja muistelen, miten 19v oltiin liftimatkalla Ranskan Alpeilla ja aamulla herättiin lehmän kellojen ääneen.

   Löschen
 5. Toivottavasti ei sentään mätää ihan kirjaimellisesti..
  Särkylääkkeet on tuommoisia, ei tiedä koska on parantunut ellei lopeta syöntiä ja sitten yleensä huomaa että ai ei vieläkään.. Kuvattiinko sitä reittä myös, ettei olisi murtumaa sielläkin?
  Teidän mustarastas on musikaalisempi kuin meidän, joka osasi joka aamu vain viheltää että fiiiiitt-uuu, veellä minun korviini.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei kuvattu reittä, kun en silloin edes tajunnut, että siihenkin koskee. Lantio kuvattiin, siinä ei ollut mitään vikaa. Toivon, että reisi ei ole murtunut, varsinkin kun se tuntuu tänään vähän paremmalta.

   Löschen
 6. Antworten
  1. ei todellakaan, mutta on sitä pahempaakin, kun katson ystävääni, jolla on kamala polvikipu, mutta ei voida leikata, kun on kemoterapia meneillään

   Löschen
 7. Toivottavasti tänä yönä nukuttaa paremmin!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Otin jo iltapäivällä kunnon tirsat sohvalla.

   Löschen
 8. Allu, mun ystävä oli muutaman viikon ristelyllä Barbadoksella ja seisoi kannella samppanjalasi kädessä, kun tuli joku hylyaalto ja laiva keikkui aika rajusti. Hän kaatui päin kansituolia ja kylkiluu murtui, mutta yhtää pisaraa juomaa ei mennyt hukkaan, mistä kapteeni häntä kovasti kehui. Oli ystäväni syntymäpäivä ja juhlat vain jatkuivat. Loppu hoitui kipulääkkeillä ja kun hän palasi Suomeen sai kuulla olevansa Sun -lehden kannessa miehensä kanssa skoolaamassa.

  Ilmeisesti se voi parantua itsestäänkin, en tiedä...Voi niin hyvin kuin pystyt!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kuvittelen, että tänään olisi vähän parempi, toivossa on hyvä elää.

   Löschen
 9. Linnunlaulu on niin kaunista!Koska asun ihan puiston varrella niin kuulen sellaista paljonkin;)
  Paranemisiin Allu.Minulla kerran katkesi 2 kylkiluuta kun kaaduin Helsingissä jäisellä kadulla...
  Ja toivottavasti saat nukuttua!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Huh, kaksi luuta on vielä inhottavampi. Nukuin niiden huumeiden kanssa niin kamalan hyvin, nyt pitää totutella oleen ilman

   Löschen
 10. Tassa vaiheessa alkaa ihan havettaa kun kyselin miten se kukkapenkki voi :)

  AntwortenLöschen
 11. Voi ei kipujen kanssa ... toivottavasti jo parempi!
  Meilläkin linnut suorastaan karjuvat - ihanaa! :)

  AntwortenLöschen