Freitag, 2. August 2013

Friday Favourite Photo


Saisipa nyt olla tuolla Välimeren hyrskyssä Sloveniassa, mutta kun on oltava ilman merta ja ilman järveä täällä kuumuudessa tai siis sisällä minä olen, kaikki ikkunat pimennossa ja valot päällä.


14 Kommentare:

 1. Kyllä täällä Suomessakin on ihan mukavat ilmat. Välillä viileämpää, välillä lämpimämpää, shortseissa on kuitenkin lähes koko kesän pärjännyt. On teillä kuuma ja eikös tuota ole jo jatkunut pidempään? Saksassa asuva sukulaiseni juuri kertoi, että on niin mukavaa olla kesällä Suomessa. Ystävät soittelevat ja kertovat kuinka tukahduttavaa on Saksassa. Ja he saavat olla järven rannalla.
  Toivotaan, että vähän edes teillä viilenisi.

  Sirkku

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä tämä on ihan turhan tukalaa, mukavampia ne Suomen säät. Tänäänkin täällä on luvassa +39C ja jo aamupäivällä kaupasta tullessa hiki valui kasvoilla niin että silmiä kirveli. Nyt istun tosiaan sisällä. Ihanaa on kyllä aamuisin, kun on vain vähän yli +20C ja sitten myöhään illalla, sitten me nautitaan kesästä.

   Löschen
 2. Terveisiä vattupuskasta. Jo on teillä tukalaa. Olette kuin muslimit joilla elämä alkaa vasta päivän hämärtyessä. Täällä, Suomessa siis varjossa 22 plussaa, poutapilviä, sinistä järveä, laineen liplatusta, moottoriveneen hurinaa, naapurin koiran räksytystä, mitääntekemättömyyttä ... Jos täällä ei olisi nyt näin, niin suunnistaisin johonkin http://www.3sat.de/alpenpanorama`n esittelemistä kohteista - upeita polkuja tallattavaksi, ja mitä maisemia!
  paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Alpeillakin taitaa olla kuumaa, en tiedä, jaksaisinko nyt kiivetä siellä. Suurin saavutukseni on Pöytävuorelle kapuaminen (auringossa!), en halua nyt tehdä mitään uusia ennätyksiä, olkoon maisemat vaikka kuinka upeat.

   Löschen
 3. Täällä hiostavinta, mitä koskaan tässä maassa olen kokenut (= liki 15 vuoteen) eikä ikkunaluukkuja harrasteta. Mutta nyt kun pakollisen kauppareissun jälkeen sain "hippimekon" ylle eikä tarvitse mihinkään ennen tiistaita lähteä niin ok.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hippimekko on täälläkin käytössä. Se hiostavuus onkin kaikista pahinta, ihan kuin olisi kasvihuoneessa.

   Löschen
 4. Mikä kuva♡ Olen aivan heikkona tuohon tunnelmaan, kun aallot tyrskyävät rantaan. Tunnen heti tuoksun ja kuulen äänet.
  Alimmaisen kuvan ohitan, ahdistaa liikaa:-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kivalta tuntui siellä rannassa, vaikka ei ollut ihan niin kuumaa kuin meillä nyt. Hyvä puoli tuossa helteessä on, että pyykit kuivuu älyttömän nopeasti.

   Löschen
 5. Suomalainen on oppinut vaatimattomaksi. Minä käyn illan suussa uimassa 4 km:n päässä maauimalassa, joka on helteellä auki klo 20:een asti. Tunti vedessä vesivoimistelua ja hitaasti uiden virkistää ja on mannaa selälle ja polvien artroosille. Aloitin 100 metristä ja tänään pääsin jo 600 metriin. Siellä on niin kiva käydä eikä hävetä yhtään, kun väki on samanlaisia pömppömahoja kuin minä(äitejä lapsineen, mummoja ja vaareja, koululaisia) ja ne rikkaammat hyvin fitnestreenatut bodyt jossakin etelän clubeilla ja noilla paremmilla rannoilla.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olishan täällä jotain järviä, joissa voisi uida, mutta kun siellä on niin täyttä, kun lapsilla on lomaa. Minä sauvakävelin aamulla 1,5 tuntia, yritettiin mennä mahdollisimman paljon varjossa, mutta kyllä oli silti kuuma ja suihku teki hyvää. Nyt istun ulkona ja ihmettelen, miten +28C voi ollakin kivan viileää, kaikki on suhteellista.

   Löschen
 6. Tännekin on luvattu viikonlopuksi hellelukemia ja mulla on työkeikka sunnuntaina. Kaikkea tulee luvattua. Mutta palkitsen itseni ja varasin tässä liput Marseilleen! Vaikka siellä (tai en jää Marseilleen) taitaa olla kuumaa elokuussa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä siellä saattaa olla kovinkin kuumaa, varmaan yli 30C, tosin nyt ei ole ihan niin kuumaa kuin meillä, sanoi serkku Frejusista puhelimessa. Kiva, että sati lennon. Onko se suora lento?

   Löschen
  2. Heh, suora? Älä unta nää. Kaksi vaihtoa, mutta ei sentään kentän vaihtoa. Lennän Turusta.
   Niillä on ihana vanha talo, paksut kiviseinät (ja uima-allas ulkona). Mutta nyt ei tartte lähteä vuohipaimeneen, kuten 2005 siellä eka kertaa käydessäni.

   Löschen
  3. Ota sitten paljon kuvia.

   Löschen