Dienstag, 20. August 2013

Pulassa

Kun Pätkisvarkaan äiti jätti minut pulaan ja lähti yllättäen Tunisiaan ja huusholli on aivan sekaisin ja ajatukseni ovat vain ensi sunnuntain menussa, päätin tehdä oveen kyltin:


Kukat ovat sentään kunnossa.


Kommentare:

 1. Laita ovet lukkoon ja nauttikaa synttäribrunssi tuossa terassilla. Ihailkaa kukkia ja loppukesän kauneutta, hämähäkitkään eivät tuolla tunnu häiritseviltä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei onnistu lukkoon pano, se käy vain sisältä ja sitten jäisin itse sisälle ja vieraat ulos. :D

   Löschen
 2. Tekstihän on mitä mainioin, mutta yhdyn edellisen kommentoijan sanoihin.
  Teillä on siellä vielä niin lämmintäkin:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Säätiedotus lupaa sunnuntaiksi +25C, se olisi hieno juttu.

   Löschen
 3. Me on kutsuttu huomenna täysikuun viettoon tuttavapariskunta pihalle uima-altaan ääreen. Laitetaan nuotio, perunoita ja nauriita sinne tuleen kypsymään. Lihapaloista ja vihanneksista saa jokainen tehdä itselleen mieleisensä vartaan ja kypsentää itse nuotiossa. Jälkkäriksi banskua, jossa on suklaata, foliossa kypsytettynä. Ei tarvii viedä vieraita sisälle, eikä siivota.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä täytyy mennä olkkarin kautta terassille eli ei hyödytä. Ja koko olkkarin seinä on likaista ikkunaa ja ne on todella likaisen näköiset, jos aurinko paistaa. Ei vais, voinhan mä laittaa markiisin auki.

   Löschen
  2. Näkisitpä meijän ikkunat, aber es stört uns nicht! Kyllä minä Saksassa aattelin ihan toisin kuin nykyisin.
   Me aiotaan huomenna laittaa meidän vieraat veneeseen, joka on trailerilla etupihalla ja vetää heidät sitten takapihalle. Näin he ovat olleet sitten veneretkellä, tosin aika kuivalla ja lyhyellä.

   Nyt kuu jo loistaa, se on ihaninta elokuussa.

   Maikki

   Löschen
  3. Eihän Suomessa ikkunat likaannu, täällä on ihan eri asia. Hauska juttu tuo veneen veto, varmaan eivät ole ennen sellaista kokeneet.
   Meillä ei ole aurinko vielä laskenut.

   Löschen
 4. Mainio teksti:) Ja kuten Clarissa sanoo niin teillähän on kaunis terassi ja toivottavasti ilmat suosii niin että voitte syödä ulkona.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Toivotaan, että voidaan olla ulkona, mutta kyllä ne olkkarin pölyt näkyy auringossa hyvin. No joo, ehkä sitä ehtii lauantaina vielä talutella pölynimuria ja heittää huiskaa.

   Löschen
 5. Ihania entsianeja, eikös olekin? Ja laita vähän hämäräksi taloa, tai ehkä se on keskipäivällä vähän vaikeaa, niin ne tarkkanäköisetkään eivät näe sitä mitä sinun silmät näkevät. Ja eikös se yleensä ole järkevintä siivota vierailun jälkeen? :)

  AntwortenLöschen
 6. hehheh, loistokyltti!
  mua naurattaa, että hyvin usein kun jossain käy kylässä niin sanotaan "täällä on nyt just vähän sotkuista" ja oikein osoitellaan niitä sotkuisia paikkoja ... jos ei ois osoiteltu ja huomioitu, niin tuskin vieras olisi sitä edes huomannut ;)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mä olen just tuollainen, että sanon, että kaikki paikat on sekaisin ja ruoka on epäonnistunutta

   Löschen
  2. Pojan anoppi on loistokokki, mutta poika ei kuulemma ole vielä koskaan saanut hänen laittamaansa hyvää ruokaa. Anoppi nimittäin valittaa aina, että jotain on mennyt pieleen. ;-)

   Löschen
  3. Terveisiä sille anopille! :-)

   Löschen
 7. Voisin laittaa tuon samanlaisen kyltin myös meidän kodin seinälle. Siivouksen jälkeen kaunista on vain hetken.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pölyt alkaa heti näkymään, kun aurinko vaan paistaa. Meillä on olohuoneessa lasinen pöytä ja se on ihan heti taas pölyinen.

   Löschen
 8. Kauniita kukkia! Nauti niistä! Terveiset Kainuusta lähettää Sira

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Nautitaan kiitos ja nauti sinä Kainuusta.

   Löschen
 9. Minäkin kokeilen kasvattaa aina sinisiä ja valkoisia kukkia. Nuo kuvassa ovat niin kauniita.Jos sanoisit, mitä nuo kaksi kuvassa olevaa lajia ovat nimeltään, niin voisin perehtyä niitteen tarpeisiin, pärjäisivätkö ne paahteessa minun kattoterassillani. Violetti kellokukka on vanha tuttu ja olen todennut, että ei pärjää minulla.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sininen on Enzian, siinä luki muistaakseni, että se on winterfest, mutta en tiedä menestyykö. Valkoinen on muistaakseni weisse Sommerheide.

   Löschen
 10. Kiitos! Tutkin asiaa ja kokeilen ensi vuonna. Nyt ei vielä ole tilaa terassilla. Tämä vuoden kokeiluistani Zwergzinniat menestyivät oikein hyvin saamatta Spnnmilbejä tai kirvoja, ja kun jaksoin kastella pahimmilla helteillä 4 x päivässä. Ne eivät itse tietäneet olevansa kääpiökasvuisia eli 15 cm korkeita kuten siemenpussissa luki, vaan ovat 50 cm korkeita, he, he! Kiitollisia kasvatettavia ja ahkeria kukkijoita, mutta eivät valitettavasti sinisiä ja valkoisia.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Luin netistä, että Zinnia on suomeksi oppineittenkukka, hauska nimi.

   Löschen