Mittwoch, 14. August 2013

Wordless Wednesday


Kieltotaulu Vintgar/Slovenia

Kommentare:

 1. Pitäisiköhän minun maalata laudanpätkille kuvia Allusta kumppaninsa kanssa, kirjoittaa tekstiksi VORSICHT ja toimittaa ne pyöräreittinne varrelle;-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jos kirjoittaisit ensin vaikka sinne kalliin pyörän ohjaustangon valmistajalle, että käyttäisi parempaa materiaalia ja lasten vanhemmille, että ne kouluttaisivat lapsensa liikenteeseen ja autokuskeille, että pitää huomioida myös pyöräilijöiden etuoikeus, niin sitten oltaisi jo paremmalla puolella eli jäisi jäljelle vain omat töppäilyt. Minä en enää koskaan aio jäädä housun puntin kanssa pedaaliin kiinni, kun mulla on nyt ne brooksit KLIK

   Löschen
  2. Luin kommenttini ja näin, että se oli huolimattomasti muotoiltu. Siispä seli seli: taulujeni tarkoitus olisi vain varoittaa ja muistuttaa TEITÄ tuollaista töppäilijöistä!

   Löschen
  3. Gott sei Dank, Seufzer der Erleichterung!

   Löschen
 2. Land NRW voisi saada myös kirjeen, että sen kaupungit ja kunnat pitäisivät parempaa huolta pyöräteistä, laittaisivat vaikka nopeusrajoituksia ja liikennemerkkejä sinne. Sama olisi kyllä täälläkin ihan tarpeen. Ja sitten takajarruttomat pyörät pitäisi kieltää!
  Tehän ette ole koskaan vaarantaneet ketään muita, vaan aina itse joutuneet uhreiksi.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä meillä on ihan hyviä pyöräteitä, mutta sitten on sellaisia ongelmia, että autoilijat ei tajua, että yksisuuntaisella kadulla saattaa olla pyörälläajo sallittu molempiin suuntiin eli pyöräilijän pitää kamalasti varoa autoilijoita.

   Löschen