Dienstag, 29. April 2014

Pääsiäismuna Meissenista

Freiburgilaisella ystävälläni oli pääsiäismaanantaina syntymäpäivä ja hän oli aivan liikuttunut, kun nuori poikansa oli osannut ostaa arvokkaan lahjan, Meissenin posliinisen pääsiäismunan.Kelpaisi minullekin, mutta kun sitä ei kukaan minulle taida ostaa, aion hankkia sen ensi vuonna itse. Valitsin jo sellaisen, jossa on lumikellokoriste.

Kommentare:

 1. Kaunis koriste. Miksi pääsiäinen menee niin nopeasti ohi, hyvä kun ehtii koristeet ottaa esille, niin jo saa kerätä ne jälleen pois. Lumikellokuvioista pääsiäismunaa pitäisin kyllä koristeena pitemmänkin aikaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sanos muuta, ihan samaa ajattelin, kun laittelin kanat ja puput taas häkkiin.

   Löschen
 2. Ihana pääsiäismuna. Kokemuksesta tiedän, mitä Meissenin tuotteet - jos niitä taideteoksia oikeastaan tuotteiksi voi edes nimetä - maksavat. Kun kävin tehtaalla muutama vuosi sitten, hennoin ostaa pikkiriikkisen maljakon ja pienen valkoisen kipon, jonka pohjalla hevosen kuva. Mutta nähtävää siellä oli ihan kyllyyden rajoille. Pääsiäismunia en edes älynnyt katsella.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Voi olla, että tämä on uutta tuotantoa, tässä linkki.
   http://www.meissen.com/de/produkte/miniatur-ei-schneegloeckchen-bisquit-h-55-cm

   Löschen
 3. Kaunis pääsiäismuna. Meillä koristaa joka vuosi kuitenkin nuo tyttäreni maalaamat kananmunat, joista joka vuosi yksi menee rikki, niin paitsi tänä vuonna säilyivät kaikki ehjänä. Ne pakkaan munakennoon ja siinä on seuraavaksi vuodeksi taas koristeet. Hyvää vapunaattoa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kivoja muistoja lasten maalaamat munat. Minä olen ostellut ulkomailta aina koristettuja pääsiäismunia, mm. Budapestista ja Prahasta. Hyvää vappua sinnekin, toivottavasti eivät mellakoi Berliinissä.

   Löschen
 4. Todella kaunis! Olisiko siellä jotain vappukoristeita ollut... ;-)

  Hyvää vappua! Se menee minulla työn parissa, sillä perjantaina suuntaan Graziin työreissulle.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ehkä jonkun työmiehen kuva vapuksi, DDR:n muistoja.

   Löschen
 5. Oma apu on paras apu, silloinkin kun olisi pakko saada jotakin:).

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niinhän säkin muistaakseni teit. :-)

   Löschen
 6. Minä muistan Meissenista vain sen yhden kakun;) Ihan oikeesti jäimme sinne kolmeksi tunniksi herkkujen takia, vaikka meidän ei pitänyt edes sinne poiketa.

  Nyt tuli heti mieleeni Fabergén munat ja eräs R:n tuttu, joka alkoi niitä hankkia ja mihin hän sitten sekaantuikaan...

  AntwortenLöschen