Donnerstag, 4. September 2014

Hyttysjahtiin

Tasan kolmen viikon päästä lähdemme hyttysjahtiin Aasiaan ja olen taas yrittänyt varustautua hyvin. Työkaverini sairastui vuosia sitten Thaimaan lomalla denguekuumeeseen ja oli todella huonossa kunnossa, hän ei pystynyt lähtemään yksin edes taksilla lääkäriin vaan tarvitsi taluttajan ja hän oli nuori ja täysin terve ihminen. Nyt varusteistani löytyy Para Kito, jonka laitan ehkä jalkaan. Sen lisäksi ostin hyvin testattuja aineita kuten Anti Brumm ja Nobite. Penaten vauvaöljyä suositellaan ihon suojaksi, sen läpi ötökät ei pääse helposti pistämään. Malarone stand-by-lääke on varmuuden vuoksi myös mukana, se on seurannut meitä jo monella matkalla, onneksi ei ole tarvittu. Melarestia ostin Suomesta jet laggia varten.
Vichyn Thermalsprayn ostin, kun viime matkalla mukana olevalla apteekkarilla oli sellaista ja se oli tosi raikas ja kiva suihkuttaa vaikkapa dekolteehen, tuntui vähän kuin olisi ollut suihkussa. Hammaslääkärin vessasta varastin kaksi hammasharjaa, joissa on hammastahna valmiina, niillä on helppo pestä hampaat lennon jälkeen.


Kommentare:

 1. No sä oletkin tosi hyvin varustautunut hyttyshyökkäyksen;D Toivottavasti pysyvät noilla keinoilla poissa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sen jälkeen kun näin työkaverin denguekuumeen, olen entistä varovaisempi.

   Löschen
 2. On kylla rouvalla jareet aseet! :D Kannattaakin olla. Ma olen myos kuin kaveleva apteekki kun matkustan muksujen kanssa. Koskaan kun ei voi tietaa. HEH.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Paras olla lääkkeet mukana. Saan nytkin kotilääkäriltä varmuudeksi mm antibioottia mukaan.

   Löschen
 3. Hyvä! Kyllä hyttyset sua nyt pelästyvät. Tänään kun pidettiin taukoa kesäpaikassamme hikipäissä auringossa aherrettuamme hoksattiin, että koko kesänä ei ole näkynyt hyttysen hyttystä. Outoa! Hiirijahtiin sen sijaan varustauduttiin jälleen varmana todetuin keinoin ja nyt on kesämökin neljässä huoneessa tällainen ultraäänikarkotin

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Suomessa me nähtiin kyllä paikottain vähän hyttysiä, mutta hyvin vähän entiseen verrattuna ja suomalaishyttysen pistos on aika harmiton, ei se kauaa kutia, mutta esim. Ranskassa on olen saanut paukamia, jotka kutisi iät ja ajat. Muy kyllä pistääkin ihan kaikki ötökät ja iho reagoi pahasti, viimeksi kukkapenkissä joku, joka sai sormeni tulipunaiseksi ja paksuksi kuin mikä. Hiiriä ei ole viime aikoina näkynyt, mutta täytyy sitten hommata tuo karkoitin, jos niitä ilmestyy. Taidan suositella meidän ystäville, kun heidän Ranskan talossa käy talven aikaan hiirivieraita.

   Löschen