Tähän mennessä Allulan jätskitehtaan paras:
500g vadelmia
1 sitruuna
500g mascarponea
150g sokeria
5 kananmunan keltuaista (laitoin vain neljä)
Soseuta vadelmat ja puserra sose siivilän läpi.
Raasta sitruunasta kuori.
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
Lisää joukkoon mascarpone, vadelmasose ja sitruunan kuori.
Kaada seos jäätelökoneeseen.
Lisukkeena tuossa lautasella on sitruunamehu-hunaja-basilikassa marinoituja banaanin palasia ja fariinisokerissa karamellisoituja cashew-pähkinöitä.
Oliko sun ihan pakko mua kiusata tälläisellä herkulla heti aamulla? Minä täällä hörpin teetä ja syön paahtoleipää ja olen makealakossa.
AntwortenLöschenAjattele minkä kalorimäärän säästit!!
LöschenKiitos virtuaaliherkusta. Söisin jos joku (Allu) täällä tekis. Nyt on tyydyttävä vain pusikosta hakemiini mustikoihin ja vattuihin jätskin kaverina. Niitä tuntuu riittävän loputtomiin. Putkahtelee kai yön aikana aina uusia. Ei ole huono vaihtoehto tämäkään.
AntwortenLöschenEdelleen ilma kuin morsian ja joutsenet kailotti auringonnousun myötä. Oi Pohjola - en muuta sano.
paskeriville
Ja meillä on satanut kolme päivää lakkaamatta. Ostettiin 350 litran vesitynnyri ja se tuli täyteen heti ja nyt ei ole kasteltavaa , kun maa on niin märkä kuin olla ja voi. Onneksi aurinko tuli taas takaisin.
LöschenMinulle ilman pähkinöitä, kiitos! Aurinko se vain täällä paistaa...
AntwortenLöschenJätän sulle pähkinät pois.
LöschenMinulle mascarponen tilalle jotain muuta, kiitos! Aurinko se vain täällä paistaa...:-))
AntwortenLöschenEtkö pidä tuorejuustoista ollenkaan?
LöschenPaljonkin! Jääkaapissa on aina useampaakin sorttia.
LöschenNyt rupes jäätelökonettamaan.
AntwortenLöschenHyvin toimii jäätelökone.
Löschen