Donnerstag, 21. Juli 2016

Sketsi ja kummipoika

Edesmennyt saksalainen koomikko Loriot teki aikanaan sketsin 66v eläkeläisestä, joka oli voittanut lotossa 500000 markkaa. Televisio tuli haastattelemaan häntä kotiin.
Miehen piti sanoa:
Nimeni on Erwin Lindemann, olen 66v ja eläkeläinen. 500000 markan lottovoitostani haluan ensin matkustaa Islantiin, sitten tyttäreni kanssa Roomaan paavin audienssille ja syksyllä avaan Wuppertalissa miesten pukimon.
Ensimmäinen harjoitus onnistuu hyvin, mutta sitä ei vielä nauhoitettu ja kun sitten tulee toinen yritys, TV-miesten tekniikka ei toimi niinkuin pitäisi ja he joutuvat useamman kerran katkaisemaan puheen, josta Erwin-raukka hermostuu ja sanoo välillä nimekseen Lindemannin sijaan LOTTOmann ja kun tekniikka vihdoin pelaa, tekstistä tulee tällainen: Olen Erwin ja eläkeläinen. 66 vuoden päästä matkustan Islantiin ja voitan siellä lotossa 5000000 markkaa. Syksyllä paavi avaa tyttäreni kanssa Wuppertalissa miesten pukimon.
Saksassa ei taida olla yhtään ihmistä, joka ei olisi jo sata kertaa nähnyt tämän, mutta jaksaa edelleen nauraa.

Huonolaatunen video löytyy tästä

Tämä sketsi tuli mieleeni, kun me joku päivä sitten saimme kummipojan kavereilta pyynnön lähettää pieni videonpätkä, joka tulee näiden filmialan ammattilaisten tekemään filmiin kummipojan häihin elokuussa. Allumies kirjoitti tekstin ja luki sen, minä filmasin ja se esitys olisi kannattanut nauhoittaa, sillä se ei ollut kovin kaukana tuosta Erwin Lindeman-sketsistä ja kun en osaa leikata filmejä, piti aina aloittaa alusta.

Vanhoista dioista löytyi kuva kummipojasta 10 vuotiaana Suomen matkalla, hän halusi silloin välttämättä mukaamme Suomeen (ilman vanhempiaan), tuossa vielä niin pieni ja nyt menee naimisiin, nyyh.


Äitinsäkin halusi kertoa myös yhden tarinan, joka on todella sopii häihin. Perheessä kävi englantilainen vieras ja kummipoika (4v) ihmetteli, että isällänsä on parta, mutta vieraalla ei. Muut kysyivät pojalta aikooko hän aikuisena kasvattaa parran, johon poika vastasi, että "ei aio, sillä hän aikoo mennä prinsessan kanssa naimisiin". ♥ Kyllähän tuota ihanaa morsianta voi prinssessaksi nimittääkin vai mitä tykkäätte.

Kommentare:

 1. :-DD Mulla on kanssa kokemuksia hieman pieleen menneistä videotervehdyksistä, mutta toisaalta - ovatpahan ainakin aitoja. :-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hassua, että jännittää, vaikka ei ole mikään virallinen tilaisuus.

   Löschen
 2. Hauska! Minä taas ihmettelen aina omaa ääntäni noissa videoissa, itse kuulen sen omassa päässäni paljon kauniimpana:D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Samma här, ääneni on aivan karmea nauhoituksissa ja kai se on sitten aina kamala.

   Löschen
 3. Metka muisto. Ja miten kaunis morsian!

  AntwortenLöschen
 4. Varmaan heillä ovat ihanat häät - molemmat sopivat niin hyvin toisilleen! Paljon terveisiä heille! (ja todellakin morsmaikku on sympaattinen)

  AntwortenLöschen