Mittwoch, 3. August 2016

Hellemekot on pakattu

Ihan kiva, että ei ole tuon kuumempi, +40C ei olisi siellä kuulemma harvinaista tähän vuoden aikaan.
Sandaalitkin on pakattu eikä muut kengät mahtuisikaan jalkaan, kun loukkasin sopivasti ennen kummipojan häitä jalkani. Älkää kuulkaa koskaan nukahtako terassin penkille niin että polvitaive on käsinojan päällä ja verenkierto jalkaan tyssää. Kun nousin ylös, jalka ei toiminut lainkaan, olin kuin halvaantunut ja vonksautin jalkateräni niin, että se on nyt sitten turvoksissa ja mustelmilla ja kävely on hankalaa. Shit happens, nyt olen sitten hieno marimekko päällä ja todennäköisesti "Birkit" jalassa.

Adiós amigos!


Kommentare:

 1. Hienoa säätä ainakin on luvassa, joten mukavaa reissua jalasta huolimatta. Ei muuten kannata istua pianoa pimputtamassa jalka peffan alla, kuten meidän J - jalka puutui tunnottomaksi eikä siitä hyvää seurannut, kun hän yritti astua sillä, taisi kulkea kuusi viikkoa sauvojen varassa sen jälkeen.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ai, kohtgalotoveri tai mun kohtalo oli kyllä vähän helpompi. Sano terveisiä, hän tajuaa miten jalka voi mennä tunnottomaksi, ihan kuin olis saanut nukutuspiikin.

   Löschen
 2. Täällä on ollut koko viikon sateista ja jopa syksyisen vilpoista. Ukkosta ja kaatosadetta saatiin eilenkin niin, että kaikki niemen nokassa oli litimärkää.

  Koipien kanssa on aina ongelmia minullakin. Viimeksi nilkka turvoksissa napakasta iskusta peltilaatikon kulmaan, sitten saman jalan pikkuvarvas mustana löytyäni sitä kiveen uimaan mennessä. Nyt alkaa jo kenkä mahtua oikeaan jalkaan jotenkin. Miten sitä kolhiikin kuin norsu posliinikaupassa aina itseään ja varsinkin aina samaa koipeaan vuosikaudet. Poikani totesi, että mutsi pitäisi laittaa pihalle häkkiin, että pysyisi ehjänä, on se niin tapaturma-altis. Voipa olla, että joskus märisen häkissä pihamaalla, hih.
  Ihanata lämpöistä lomaa sinulle.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Toivottavasti siellä häkissä on sitten WIFI! Joo, on se kumma, mitä kaikkea voi sattua. Yksi kaveri sanoo aina " man kann nicht so blöd denken wie es kommen kann".

   Löschen
 3. Hyvää matkaa! terveisin tämän kesän yksi jalkapotilaista ;)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ajattelinkin sua kun toi sattui. :-)

   Löschen
 4. Luannikast reissu, toivottaa tämän kesän ties kuinka mones jalkapotilas. Juu, jalassa ne leikkaukset ovat vaikka sairausperustaltaan on muuta. Tänään oli ihme voida nostaa pudonnut tavara ihan itse lattialta ja kaksi yötä olen jo voinut myös vaihtaa nukkuma-asentoa.

  Minulla on ollut kauhistava tapa istua toisen jalkani päällä aina kun vain mahdollista ja se tosiaankin seisauttaa verenkierron. Enää en uskalla eli tuosta teiniaikoijen tavasta on nyt tullut loppu.

  Allu, älä nyt sre niitä korottomia jalkineitä: Victoria Beckenhamin lääkräi on kieltänyt häneltä korkokengät selkävaivojen vuoksi!!! Hän voi vetää korkokengät jalkaan enää hetkeksi jotain kuvausta varten.

  <3

  AntwortenLöschen
 5. Toivottavasti ette läkähdy.Kuin täällä nuo asteet mutta tuolla Valenciassa näkyvät yölämpötilat olevan alemmat. Mukavaa reissua!

  AntwortenLöschen
 6. Toivottavasti ole mukavat kemut jalkavaivoista huolimatta!

  AntwortenLöschen