Laitan tänne muistiin pari onnistunutta ruokaa, ettei unohdu itseltä.
Salaattipohjan päälle (olis pitänyt olla rucolaa, mutta kun meillä oli sitä pääruon kanssa, pilkoin romanasalaattia ja laitoin appelsiinidressingin siihen) renkaaseen alimmaksi puhvelimozzarellan paloja, sitten avokavopaloja ja lopuksi mangopaloja. Päälle kuuluu oikeastaan paahdettuja pinjansiemeniä, mutta kun niitäkin oli muissa ruoissa, jätin ne pois. Jättikatkarapuja pankopanadissa, tässä ne vähän liian tummia, vieraat sai kauniimmat ja niiden kanssa chilillä, appelsiinimehulla ja raastetulla appelsiininkuorella maustettua majoneesia.
Mulla ei ole koskaan aikaa ottaa sapuskoista kunnon kuvia, kun on kiire saada ruoka pöytään ja siksi otin nytkin jälkkäristä kuvan etukäteen. Neljään voideltuun gratiinivuokaan kolmenlaisia vähän sokeroituja marjoja (ja ehkä vähän likööriä joukkoon) ja niiden päälle massa, johon tulee
1/2 sitruunan mehu
2 keltuaista
25 g sokeria
3 TL vaniljasokeria
75g vähärasvaista rahkaa
1/2 dl ranskankermaa
2 valkuaista
Sitruunan mehu, keltuaiset, sokeri, vaniljasokeri, rahka ja ranskankerma sekoitetaan hyvin kunnes sokeri on sulanut. Vatkatut valkuaiset nostellaan joukkoon ja massa levitetään marjojen päälle ja paistetaan 5-8 min +250C. Ihan yksinkertaista mutta niiiiin hyvää.
Nam nam,nälkä tuli;D
AntwortenLöschenOli hyvää vaikka itse sanon.
Löschen