Sonntag, 1. Januar 2017

Vuosi vanha vaipui hautaan

Laulu tuli tutuksi, kun isäni oli sitä joka uudenvuodenaattona laulamassa mieskuoron kanssa kotipaikkakuntani torilla.


Katselin tuossa vielä ystäville jouluna lähettämäämme vuosikatsausta ja totesin, että sitä on taas paljon liikuttu ja käyty vuoden aikana ainakin kerran Ranskassa, Belgiassa ja Espanjassa ja kaksi kertaa Suomessa, Italiassa, Itävallassa ja jopa kolme kertaa naapurissa Hollannissa.
Joulu pitkästä aikaa Suomessa oli ainutlaatuinen elämys, siitä pitää tehdä oma postaus kunhan jaksan katsoa kuvat läpi.
Uudenvuodenaatto, kriittinen asia täällä Kölnissä, oli tänä vuonna ollut ilmeisesti rauhallinen. Joitankin nafreja (pohjoisafrikkalaisia, viime vuoden pahantekijöitä) oli käännytetty heti takaisin junaan eikä päästetty kourimaan naisia. Poliisi oli hoitanut kiitettävästi vaikean tehtävän. Itse nukahdin jo ennen kahtatoista enkä kuullut edes naapurin lasten paukutteluja. Berliinissä oli joku vuokraisäntä ehdottanut vuokralaisilleen, että jättäisivät paukuttelun vastapäisen pakolaiskeskuksen(kin) takia ja antaisivat rahat pakolaisten hyväksi, fiksu mies.
Hyvää vuotta 2017 kaikille. Saimme muuten joulukortin yhdeltä vanhukselta, hän toivotti hyvää vuotta 1700, liikuttavaa♥

Kommentare:

 1. Oikein hyvää alkanutta vuotta Allu:)

  AntwortenLöschen
 2. Nafri.. hyvä sana, eka kertaa kuulen :) Oikein hyvää ja vauhdikasta tätäkin vuotta toivotellaan täältä Nafrilasta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Se sana tuli tutuksi viime vuoden vuodenvaihteessa, kun lähes kaikki raiskaajat ja kourijat olivat Nord AFRIkaner -> nafri.

   Löschen
 3. Nafrin näin jostain saksalaisesta lehdestä ja ensin ihmettelin sitä.

  Hyvää vuoden jatkoa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Nyt sitten kovia rasismisyytöksiä, kun poliisi sattuneesta syystä kontrolloi enemmän nafrin näköisiä kuin saksalaisia. Wie man es macht, ist falsch.

   Löschen
 4. Meidän olisi tarkoitus tulla Kölniin keväällä ystäviä moikkaamaan. Mutta lennot ovat kamalan kalliita. Onko sinulla jotakin salaista tietoa siitä, että miten sinne pääsisi halvalla? Lupaamme olla kourimatta ketään:D. Hyvää Uutta Vuotta!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kölniin ei ole suoraa lentoa Suomesta, pitää lentää Düsseldorfiin. Sieltä pääsee junalla helposti Kölniin. Hidas lähijuna lähtee terminaalin alta ja tulee Kölniin suoraan, muuten pitää mennä kentällä skytraililla toiselle juna-asemalle ja sieltä Düsseldorfin pääasemalle ja sieltä nopeammalla junalla Kölniin. Me tultiin nytkin sillä maitojunalla, ettei tarvinnut vaihtaa. Jos voin jotenkin auttaa, niin sano mitä tarvitset. Jos ette pääse kavereiden luo, meidän vierashuone saatttaa olla vapaa tai tulkaa ainakin kahville.

   Löschen
 5. Tervehdys teille molemmille ja hyvää alkanutta vuotta! HKlaiset

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meille tuli junassa Düsseldorfista nälkä, onneksi oli mukana pätkiksiä!

   Löschen
  2. No hyvä :)))).

   Löschen
 6. Kiitos<3. Meidän ystävät asuu siellä Langenfeldissä. Asuimme heidän kanssaan monta vuotta Turkissa ja meidän kuopukset on sellainen paita-peppupari, että pois alta. Näin ollen mies antoi minulle lahjaksi matkan, jossa lennämme kuopus matkassa Saksaan. Jätämme kupuksen sinne ja junailemme kaksin Luxenburgiin, koska se on Euroopan maa, jossa emme vielä ole käyneet. Tämä kaikki pitäisi toteuttaa pitkänä viikonloppuna ja edullisesti:D. Hah, siinä sitä ollaan. Katsotaan pääsemmekö mihinkään. Mutta hauskaa olisi nähdä, jos jossakin mutkassa onnistuisi:D.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Langenfeldhän on melkein kuin Düsselin esikaupunki. Junalla menee kai nelisen tuntia Luxemburgiin, kun pitää kerran vaihtaa. Meiltä on tainnut mennä autolla 2,5 tuntia. Pari vuotta sitten blogini lukija HK meni meiltä perheineen autolla sinne ihan päiväseltään. Jos menette junalla, kannattaa hankkia lippu hyvin aikaisin, silloin saa tarjouksia, muuten junat on aika kalliita.

   Löschen