Freitag, 16. November 2018

Friday Favourite Photo


Japanilaiselle koira on jotain täysin muuta kuin eurooppalaiselle. Useimmiten ihmiset kantavat koiraansa sylissä kuin lasta tai sitä pidetään sisällä kuin sisäkissaa. Minna Eväsoja kertoi kirjassaan Melkein geisha lainakoirastaan, joka ei ollut juuri ulkona ollut ja pelkäsi jopa ensimmäistä vastaantulevaa kukkaa. Koirille on omia lastenkoiranvaunuja ja ne puetaan ihmeellisiin vaatteisiin. Tämä aurinkolasipäinen koira oli se kaiken huippu.

14 Kommentare:

  1. Taitaa olla oikea koiranelämä aika kaukana tuollaisessa touhussa. Kuvasi koira näyttää vähän tyytymättömältä prinsessalta vaunuissaan. Juoksentelemaan ja haistelemaan maailmaa sen pitäisi päästä heti paikalla!

    AntwortenLöschen
  2. Niinpä! Kyllähän koira on joillekin lasta kalliimpi jo täälläkin ja sitte on mediassa niitä kuvia, joissa koira on asuste (en viitsi sanoa keitä raharikkaina itseään pitäviä tarkoitan).

    AntwortenLöschen
  3. Japanissa ihmettelin isännällemme Watanabe-sanille koirien pukemista. Niillä oli jos jonkinlaisia paitoja, nuttuja, liivejä, jakkuja jne. Eräässä paikassa iso nurkkaus pelkästään koirien outfitejä. Isäntämme oli käynyt Suomessa useita kertoja ja tiesi vuodenaikamme, lumitalvetkin. Kerroin, että koiramme suostuu juuri ja juuri talvimantteliin pakkasella, jos on liian kylmä, ei haukku suostu ulos ollenkaan. Että miksi näitä täällä puetaan. It's just fashion, vastasi Watanabe-san ja nauroi.
    Poikkesimme eräässä kotieläinpaikassa ja olin tikahtua nauruun, kun oli aitaus ja siinä kyltti Rent a rabbit. 15 minuuttia johonkin jenihintaan. Pitkä jono lapsia portilla. Kyse oli sellaisesta, että lapset saivat varttiksi vuokrata itselleen pupun, mitä sitten hypyttivät ja paijailivat ja rakastivat sen hetkensä. Eihän tietysti kaupunkioloissa mitään pupuja voinut pitää eikä lampaita, poneja, possuja jne. elävinä näkynyt missään. Lapsiperheitä tuli näille "maatiloille" viikonloppuisin valtavat määrät ja heille oli suurta juhlaa nähdä ja saada koskea eläimiä.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Uskomatonta ja sittenhän ne ilmeisesti pesee niitä koiria jatkuvasti

      Löschen
  4. Jestas mikä vauva;D Ja minä nauroin kun näin että Lidlissä oli lemmikeille omat joulukalenterit ja muita joulujuttuja;D

    AntwortenLöschen
  5. Tuo on jo eläinrääkkäystä!
    Maikki

    AntwortenLöschen