Freitag, 26. Juli 2019

Friday Favourite Photo


Oi miten kaipaan sitä pyörälomapäivää Thüringenissä , kun pidimme tauon kivan Landgasthofin pihassa +20C asteessa varjoisessa nurkassa.
Eilen meni Saksassa lämpöennätys rikki, uusi ennätys on 42,6 C ja uskokaa tai älkää, nuo pari lisäastetta tuntui aika pahalta. Kävin tänään kaupassa ja se rasitti jo niin, ettei tahdo jaksaa mitään. No, jaksoin sentään laittaa tänne tuon kuvan.

9 Kommentare:

  1. Uskon oikein hyvin, että lisäasteet tuntuivat pahalle. Minusta tämä eteläisen Suomen alle 30 astetta tuntuu jo pahalle; ei tiedä miten päin olisi. Luvattu trooppiset yöt seuraaviksi öiksi, joten zombimainen olo päivisin jatkuu. En tiedä, olisiko tähän tottunut, jos olisi jatkuvaa - toisaalta taas, kaikille kuumuus ei sovi. Mukavaa viikonloppua! :-)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ne yöt onkin pahoja. vaikka ihmeen hyvin olen nukkunut vaikka nukun päivällä jatkuvasti, nytkin nukahdin nojatuoliin

      Löschen
  2. Tuonne Ladgasthofin pihalle, tai meren rannalle kaipaisin minäkin täältä tukalasta helteestä, 32 astetta on luvassa, mikä tarkoittaa paljon kuumempaa todellisuudessa.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Suomessa ei ole onneksi niin kosteaa kuin täällä, siksi talvellakaan ei tunnu niin kylmältä mitä saksalaiset luulee kuullessaan asteet. Ystäväni kysyi, eikö meillä ole uimamahdollisuutta, mutta järviä on aika vähän ja esim. stadionin uimala on niin täynnä että, sillä kouluilla on lomat ja ihmisillä aikaa. Menen sitten kellariin suihkuun, siellä on viileää ja mies meni aamulla yhdeksältä golfin jälkeen saunaan ja tuntee nyt olonsa hyväksi. Huomenna viilenee, jippii. En ole ikinä kärsinyt niin kuin nyt. Tein illan vierasta varten kylmää melonitomaattikeittoa blenderissä, sen jälkeen olin kuin olisin kokkaillut ison menun.

      Löschen
  3. Meillä on Keski-Suomessa nyt noin 30 astetta ja koska se ei ilmeisesti ollut minulle tarpeeksi, aloin silittää Tour de Francea katsoessani. Minulla oli kauniit keltaiseksi lakatut Tour de France-kynnet ja kun lopetin silittämisen, oli lakka kuoriutunut pois puoleen väliin kynsiä. :O Höyry oli liikaa kynsille ja muutenkin minulle, tuli liian kuuma. Olen nyt yövuoroissa, siellä on ihanan viileää, voi säätää ihan mieleiseksi lämmöt.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Oho, enpä ole ennen kuullut tuollaisesta lakanpoistoideasta. :-)

      Löschen
  4. Kyllä nyt on paras paikka Suomessa järven rannalla varjossa 26:n lämmössä. Tarkenee saunoa ja uida eikä ole ruuhkia. Yölläkin mukavan viileää.

    Onpa edullisia Ferienwohnungeja tuon kahvilan linkin takana. Voisi vaikka yöpyä, jos sattuisi liikkumaan syksyllä tuolla seudulla.
    paskeriville

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Ihan fiksu paikka ja haikara piti katolla aika meteliä.

      Löschen
  5. Hui kamala, mitkä lämpötilat. Mieluummin sitten kuitenkin tällainen 13 astetta:). Voimia!

    AntwortenLöschen