Donnerstag, 3. Oktober 2019

Irlanti jatkuu: Bearan niemimaa, Killarney National Park

Kalenteri on ollut niin täynnä ohjelmaa, että olen täysin sekopäinen ja Kenmare-postauksestakin jäi katukuvat pois. Kenmare oli täydellinen paikka, josta voi tehdä retkiä Killarneyn luonnonpuistoon ja Kerryn ja Bearan Ringeille.



Ring of Kerry on yksi Irlannin suosituimmista niemimaakierroksista. Koska meillä oli vähän sumuinen päivä, päädyimme ajamaan vähän pienemmän Ring of Beara-kierroksen, joka on monen mukaan muutenkin kivempi reitti.





Irlannissa kasvaa paljon verenpisaroita villinä ja alppiruusuhan on Irlannin riesa, niitä vastaan taistellaan, sillä ne eivät jätä tilaa alkuperäisille kasveille.



Teki taas mieli kahvia ja näimme tienviitan, jossa luki buddistien retriitti ja kahvila ja koukkasimme sinne ja hyvä oli että menimme. Komealla paikalla meren rannalla ihana paikka ja söpö kahvila ja aivan hirveän hyvät kotitekoiset leivonnaiset. Jos joskus haluaisin meditoida (sanotaanko niin suomeksi?), niin menisin tuonne.





Aamupäivän utuinen sää muuttui vähitellen paremmaksi.




10 Kommentare:

  1. Täydellistä. Ja tuonne voisi mennä tosiaan meditoimaan, joskus on tullut käytyä jopa kurssikin, vaikka omalta osaltani se jäi siihen.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ne ihmiset oli tuolla jotenkin niin tyytyväisen tuntuisia

      Löschen
  2. Kiinnostava Irlanti-postaus taas. Karun jylhiä ovat nuo maisemat ja samalla niin kauniita. Kuvista huokuu sellainen raikas, vähän kostea henkäys. Tykkään.

    AntwortenLöschen
  3. Upeita maisemia ja värejä . On kyllä kaunista Irlannissa.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. toi panoraamakuva pitäis muuten klikata isommaksi, ei se pienenä näytä miltään

      Löschen
  4. En tiedä enää mitä sanoisin; kyllä Irlannissa on vain niin hienoa ja erityisesti jos ei ole kauhean sateista ja sumuista.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Meillä oli vain yksi oikea sadepäivä ja välillä jopa oikein lämmintä, positiivinen yllätys

      Löschen
  5. Ihanalta näyttää. Voi jos joskun pääsisi.

    AntwortenLöschen