Donnerstag, 9. Mai 2024

Yhtä ja toista tulee ja lähtee

 Kun kellariin piti löytää paikka  aurinkosähkövarusteita varten, piti heittää jotain muuta ulos ja heitettiin nämäAppiukon postimerkkikokoelma sai lähteä. Mitä tehdä postimerkeille, joita ei juuri kukaan enää kerää? Jostain luimme, että ne voi lahjoittaa  hyväntekeväisyyteen ja nyt ne lähtee terre des hommes’ille lasten hyväksi.

Postimerkit lähti ja tilalle tuli


Työmiehille kävi moka ja he pudottivat Eine-tädiltä perimäni ikonin ja se halkesi keskeltä. Nyt yritän saada selville mikä ikonin arvo oli, onko kympin vai satasen, ken tietää.  Aurinkopaneelifirman vastuuvakuutuksen pitäisi korvata vahinko, tunnejuttua ei korvaa mikään raha. Jos joku tuntee asiantuntijan, niin kertokaapa.Jotain kivaakin sattui kun Suomesta tuli 8v ystävältäni postia, mm.hieno parsatanko sopivasti parsa-aikaan.


❤❤❤❤❤


12 Kommentare:

 1. Minä olen jonkun kerran kysynyt Jyrki Lammilta sähköpostitse ikonin arvoa, voisit kokeilla: info@antiikkilammi.fi
  Terv. Tiina

  AntwortenLöschen
 2. Meillä A myi postimerkkejään jokunen vuosi sitten, tietystikin noin 20 vuotta liian myöhään. Muutaman satasen taisi saada ja aika paljon meni polttoon. Jotkus harrastukset vaan jäävät historiaan ja jos joskus palaavat, on liian myöhäistä.m

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olis noi appiukon merkit olleet kovin arvokkaita aikanaan. Pahemmin kävi naapurimme perheelle, isä oli pannut kaikki rahansa postimerkkeihin, se oli ”eläke”, rahat meni, merkit on tallella mutta arvottomia.

   Löschen
 3. Ikonisi on aika erikoinen; pyöreä. Oletan, että puun päällä on kipsiä ja sen päälle on liimattu kuva.Katsoin netistä Kölnin seudulta ikonien ostajia ja myyjiä, jotka arvioivat niitä. Muistoikonin voisi ehkä myös restauroida eli korjauttaa ja firman vastuuvakuutus saattaisi korvata sen.

  AntwortenLöschen
 4. Ei voi olla totta! Miten surullinen kohtalo vanhalla, tähän saakka säilyneellä ikonilla. Näyttää tosiaan olevan kipsin päälle tehty, maalattu tai liimattu, mutta vaikea uskoa, että saadaan enäää entiselleen. Itse olen maalannut perinteiseen tapaan muutaman ikonin, niiden korjaaminen onnistuisikin helpommin. Toivottavasti löydät jonkinlaisen ratkaisun! Onpa sinulla ihana 8v. ystävä!

  AntwortenLöschen
 5. Postimerkkilaatikko odottelee pääsyä jonnekin. Paljon, paljon suomalaisia, kauniita merkkejä... Täytyypä miettiä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Näköjään monet hyväntekeväisyys ottaa täällä mielellään, saako ne ne sitten myytyä, en ymmärrä

   Löschen
 6. Onneksi postimerkkikokoelma löysi uuden kodin.Isäno harrasti postimerkkijeräilyä,ja perin hänen albuminsa,mutta jossain muutossa(kun niitä.ollut aika monta)ne hävisivät.
  Voi tuota ikonia ,toivottavasti sen saa korjattua entiselleen
  Kiva lahja pikku kaverilta

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No ei varmaan kannattanut ottaa postimerkkejä mukaan ulkomaille!

   Löschen