Donnerstag, 4. Juli 2024

Parasta lomassa

 on usein kotiinpaluu. Nyt nautitaan (jet lagin takia aikaisin aamuyöllä) kunnon cappuccinoa muumimukista ja ruisleipää, jota house sitterit olivat tuoneet Suomesta.


Kellarin hyllyyn oli ilmestynyt myös Fazerin suklaata ja ruisnappeja, kiitos M ja P❤️



Jaksoivat vielä kuljettaa tilaamani kirjatkin❤️


Paljon ehdittiin näkemään nallekarhujen maassa, jossa oikeita nallejakin, tosin vaikea saada liikkuvan bussin ikkunasta kunnon kuvaa


Matka alkoi niin, että 1,5 h lennon jälkeen jouduttiin palaamaan sairaskohtauksen takia Frankfurtiin ja menetettiin yhteensä lähes viisi tuntia, mutta toki ymmärrämme, että terveys on tärkeintä ja olemme kiitollisia, että crew suostui vielä lentämään ja pääsimme Calgaryyn. Kanada oli aika kokemus, niin positiivisessa kuin negatiivisessa mielessä. Tässä aamuleipää syödessä tulee mieleen se kunnon leivän puute ja erikoinen tapaus oli mm. farewell dinner paremmassa vancouverlaisessa ravintolassa, jossa saimme suurella vaivalla neuvoteltua, että salaatin kanssa sai palan patonkia, lopulta suostuivat, mutta ne, jotka tilasivat Caesar’s salad, eivät saaneet, kun siinä on leipäkuutioita. Nyt tulee kananmunat ja pekonit korvista ulos ja nautitaan eurooppalaisesta sapuskasta.

Lisää Kanadasta kunhan jaksan/ehdin, nyt pestään pyykkiä ja ihmetellään Saksan huonoa kesää, mutta on täällä lämpimämpää kuin Kanadassa oli, missä kertaakaan ei tarvinnut käyttää lyhythihaista t-paitaa.

3 Kommentare:

  1. Tervetuloa kotiin! Oli meillä kotiin jääneille viime lauantaina helle. Tuli Azoreilta korkeapaineen kieleke, mutta oli liian heikkö jäädäkseen. Kaksi viikkoa sitä ennen taisi olla kaksi päivää hellettä. Atlantilta pukkaa matalapaineet toinen toisensa perään ja tuo kylmää ilmaa Jan Mayeniltä. Jalkapalloa katsotaan sateelta sujassa kapakoissa ja kotisohvilla. Että sellainen "kesäsatu" (Sommermärchen). Jos kiinnostaa, huomenna saat pitää peukkuja. Viljelijät valittavat Schwabin maalla, että heinät ja viljat mätänevät
    pellolle. Puutarhureilta etanat söivät sadon. Vieläkö teillä on puutarhassa jotakin syötävää etanoille?

    AntwortenLöschen
  2. Teillä oli hieno matka,vaikka alku vähän vaikea,ja kiva oli seurata sitä Facessa

    AntwortenLöschen
  3. Oi, te kävitte Kanadassa! Minä muistelen lämmöllä omaa reissuamme sinne. Jään innokkaana odottelemaan kokemuksianne, koska esim. Vancouverissa emme käyneet. Mutta koska tahansa voisin Kanadaan lähteä uudelleen... tai ehkä maailmassa on monta muutakin paikkaa, joissa on kokonaan käymättä, eikä aika ja rahat elämässä riitä kovin moniin tuplavierailuihin, joten pitää vielä harkita :)

    AntwortenLöschen