Montag, 23. Juni 2008

Kotona taas

Klikkaa kuvat suuremmaksi!

Hengissä ollaan! Ajoimme viiden päivän aikana noin 400km osittain aika raskastakin reittiä. Kun tuli eteen 18% nousu, oli pakko taluttaa, vaikka muuten käytössäni ollut pyörä oli todella paljon parempi kun oma pyörä kotona eikä käsijarrutkaan tuottaneet loppujen lopuksi vaikeuksia. Totesimme jälleen kerran, että pyörällä kulkiessa näkee paljon enemmän ja kaiken täysin eri perspektiivistä. Kun aikaisemmin olemme käyneet Chenonceaux'in linnassa, olemme ajaneet isolle parkkipaikalle ja kävelleet satojen turistien joukossa tylsän matkan linnalle, niin nyt ajelimme ihanaa metsätietä Cher-joen rannalla ja yhtäkkiä kaukana edessä mahtava näky, siinä seisoi linna, jota emme koskaan ole nähneet siitä suunnasta. Tuo kuva ei ole mikään loistava valokuva upeasta linnasta, mutta meille se näky oli aivan ihmeellinen ja siksi laitan tähän juuri tuon valokuvan.

Kuvassa Villandryn linnan klassinen muotopuutarha.


Chaumont-sur-Loiren linnan puisto on taas täysin vastakohtainen, mielikuvituksellinen puutarha, jossa joka vuosi annetaan taiteilijoille ja puutarhureille vapaat kädet suunnitella tietyn teeman mukainen puutarha.
Tämän hauskan linnunpelättimen tapasimme matkan varrella.

Tässä Gustave Eiffelin suunnittelema kanavasilta Briaressa. Valitettavasti ei sillä hetkellä ollut yhtään venettä sillalla.

5 Kommentare:

 1. Mahtavia kuvia! Ihan uskomattoman kuuloinen loma teillä..

  AntwortenLöschen
 2. Ai kun kiva, että joku antaa kommentteja! Kiitos Sennie! Ihailen sinua, että ehdit kommentoidakin vielä!

  AntwortenLöschen
 3. Kommentteja on ihana saada!! Toivottavasti reissunne oli oikein onnistunut ilman mitään kömmellyksiä!

  AntwortenLöschen
 4. Olen joskus itsekin kavellyt Gustave Eiffelin suunnitteleman silllan yli Orléansin lahella. En muist atarkalleen missa.

  Eli kommentoit blogiini, etta kavitte Chenonceau:ssa pyorailemassa. Taalta loysin siis matkanne. ;)

  Jatkan tutustumista blogiisi. :)

  AntwortenLöschen
 5. m'man: Ai, en tiennytkään, että Eiffel on enemmänkin siltoja tehnyt.

  AntwortenLöschen