Montag, 14. Juli 2008

Uusi fillari


Kun totuin Ranskassa siihen hienoon 21 vaihteen pyörään ja opin luopumaan jalkajarruista, ei auttanut muu kuin ostaa täälläkin uusi kunnon pyörä. Kun täällä varastetaan jatkuvasti pyöriä, tässä on nyt sekä tavallinen lukko että monen kilon painoinen kettinkilukko. Edessä oleva ostoskori on myös lukollinen. Pumppu on piiloitettu tarakan alle niin että sitä en ensi silmäyksellä huomaa. Pumput on nimittäin täällä myös hyvin kysyttyä tavaraa.

3 Kommentare:

  1. Taalla ei loyda pyoria ollenkaan jalkajarruilla! Paitsi joitan leveita ja hitaita "rantapyoria". Ma tunnen oloni turvallisemmaksi jalkajarrulla.
    Ja myos sama juttu, pyorat varastetaan... :/

    AntwortenLöschen
  2. Kyllä niihin käsijarruihin ihmeen nopeasti tottuu ja jatkoin sitä käsijarruilla jarruttamista kotona vanhallakin pyörällä, vaikka siinä oli jalkajarrut. USA:n matkalta vuosia sitten jäi hauska muisto, kun vuokrasimme Santa Barbarassa pyörät ja jouduimme allekirjoittamaan yhden koko sivun pituisen sopimuksen, että emme aja soratiellä emmekä hiekassa jne jne. Onneksi eivät nähneet missä kaikkialla me ajelimme!

    AntwortenLöschen