Freitag, 29. August 2008

Purkki tomaattipyrettä

Toskanalainen fileepata

500g porsaanfilettä
paketti Amerikanpekonia
4 dl kermaa
purkki tomaattipyreetä
300g kypsiä tomaatteja
ketsuppia
2 valkosipulin kynttä
paprikajauhoa
cayennepippuria
chilipulveria
suolaa
pippuria
rosmariinia
timjamia
basilikaa
voita
korppujauhoja

Pese liha kylmällä vedellä, kuivaa talouspaperilla ja leikkaa medaljongeiksi.
Voitele uunivuoka ja asettele pekoniin käärityt lihapalat vieri viereen vuokaan.
Kuumenna kerma kattilassa, lisää pilkotut tomaatit, pyree ja ketsuppi.
Purista valkosipuli kermaseokseen ja lisää kaikki mausteet ja yrtit, kiehauta ja
kaada kuumana lihapalojen päälle.
Sirottele päälle korppujauhoja ja muutama voinokare.
Paista uunissa +200C noin 40 min.
Tarjoa patongin tai hiivaleivän kanssa.



Tomaattipyreetaulu on keittiöni seinällä ja sen on maalannut ystäväni Marlies.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen