Donnerstag, 28. August 2008

Talo tyhjeni

Eilen tyhjeni talo vieraista, iso kasa lakanoita lähti pesulaan, sen luksuksen päätin itselleni lahjoittaa. Parhaimmillaan oli kahdeksan yöpyjää talossa, stressiä, mutta ihanaa stressiä ja oli todella kiva tunnelma ison porukan kanssa aamiaispöydässä.

Synttärijuhlat söpössä ravintolassa oli kertakaikkinen menestys, ainoa huono puoli oli mun migreenini ja jouduin välillä käymään kotona lääkitystä hakemassa. Ruoka oli aivan ihanaa, kaikkein parasta taisi olla kala papaija-chilin kanssa, sen reseptin todella haluaisin.

Live-musiikkiakin oli. Alussa jousitrio soitti Elgarin Salut d'amour, kalaruoan jälkeen tuli vielä annos forellia eli Schubertin Forellenquintett. Ja jälkiruokana soitti venuzealalaisen bassistin unkarilainen pianistimies vielä yllätyksenä osan Beethovenin pianosonaatista. Lahjakas suomalainen kummipoikamme oli harmiksemme loukannut kätensä purjehtimassa eikä voinut soittaa toivomaani Sibeliusta.Lahjapöydällä osa lahjoista. Sankari sai valtavat määrät hyvää viiniä, shamppanjaa, korkealaatuista oliiviöljyä, ikivanhaa balsamicoa jne, kun on tunnetusti gourmet. Kummipojalta tuli golfmaila ja haaste pelaamaan golfia hänen kanssaan ensi vuoden elokuussa.

Kivasta pakattu lahja: uuteen polkupyörään kello ja bike-radio.

Nyt on taas arki. Pesukone pesee vieraitten pyyhkeitä ja miehen paitoja ja terassilla kaksi timpuria tekee uutta puulattiaa ja minä istun pitkästä aikaa tietsikan ääressä.


1 Kommentar: