Samstag, 20. September 2008

Pastakatkarapusalaatti

Tämä on meillä perinteinen brunssiruoka, jota olen tehnyt jo lähes 20v. Se on todella helppo tehdä, lisämausteita ei juuri ole tarvittu ja salaatti on kauniin värinen, kun on punaista ja vihreää.

Pastakatkarapusalaatti 12-15 hengelle

400g spaghettia, suolaa, 2 rkl öljyä

750 kypsiä tomaatteja
600g pakasteherneitä
3 nippua tilliä
2 nippua ruohosipulia
250g majoneesia
250g ketsuppia
2 rkl sinappia
1 kg katkarapuja


Pilko spaghetti palasiksi ja keitä suolavedessä ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä.Lisää öljy ja anna jäähtyä.
Leikkaa tomaatit pieniksi palasiksi ja valuta siivilässä.
Huuhtele herneet kiehuvalla vedellä.
Pilko tilli ja ruohosipuli.
Sekoita majoneesi, ketsuppi ja sinappi.
Sekoita kaikki ainekset yhteen ja säilytä viileässä ennen tarjoilua.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen