Donnerstag, 2. Oktober 2008

B&B

Suuri haaveeni on aina ollut pitää Bed & Breakfast-majataloa ja tavata mielenkiintoisia matkaajia ja ehkä jopa tarjota table d'hôtes eli illallista kuten Ranskassa joskus on tapana. Jos vain mahdollista, olemme yrittäneet lomillamme yöpyä B&B hotellin asemasta, sillä se on niin paljon yksilöllisempää ja siinä tutustuu sekä paikalliseen isäntäväkeen että muihin vieraisiin, varsinkin illallispöydässä. Usein huoneet on paljon viehättävämpiä kuin hotellihuoneet, halvempia ne eivät kyllä aina välttämättä ole. Ihania muistoja jäi mieleen Stellenboschista etelä-Afrikasta, jossa asuimme tämän taiteilijan luona. Hän taiteili meille aamiaiseksi lautaselle hienot taideteokset krassin kukkien ym kera. Valitettavasti valokuvat jäi kamerat varastaneelle kaverille.


Picardie/
Ranska


Québec/
Kanada


Mass./USA

Vermont
/USA (Muuten aika lähellä Trappin perheen hotellia, jonka välttämättä halusin nähdä, kun penskana rakastin sitä elokuvaa ja tietysti sitten myös Sound of Music'ia).Taitaa jäädä haaveeksi,kun asumme rivitalossa kaupungin laidalla ja meillä on vain yksi vierashuone, jossa tosin mielellämme pidämme vieraita ja eivät he meilläkään nälkään kuole.

Nordrhein-Westfalen/Saksa

3 Kommentare:

 1. Kivalta näyttää teidänkin vierashuoneenne! Onko seuraava reissu jo suunnitteilla?

  AntwortenLöschen
 2. Olipa mielenkiintoinen taiteilija. Kuvat olisivat olleet todella mielenkiintoisia. Sääli, että menivät. Ajattelin, että kuinkahan onnistuisi tuollainen kukkaistyttö savesta tehtynä, jonka näin Portchien sivuilla.
  Edellisen kommentoijan sanoja lainatakseni: kiva on teidänkin vierashuoneenne.

  AntwortenLöschen
 3. Kiitos Sennie ja Clarissa.
  Seuraava reissu oli jo viikonloppuna Bruggeen Belgiaan.

  AntwortenLöschen