Ebba bakar bullar små, lilla Barbro tittar på, luki ruotsin alkeiskirjassa koulussa, långt sedan. Eilen leivoin tähtitorttuja, varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni ja niistä tuli ihan oikean näköisiä. Täytyyhän kiinalaisille jouluvieraille tarjota jotain suomalaistakin.
Tänään on vuorossa parmesaanileipä, jonka resepti löytyi kertakäyttövuoan pakkauksesta. En osaa sanoa maistuuko, sillä en ole ennen kokeillut. Kiinalaiset ystävämme oppivat kahdeksan Saksan vuoden aikana pitämään juustosta, itse asiassa he oppivat rakastamaan juustoa ja ennen heidän paluutaan Kiinaan veimme heidät Ranskaan ravintolaan, jossa on chariot de fromage ja se oli heille yksi kulinaarinen highlight Euroopassa. Nyt aiomme jouluaattona tehdä jälkiruoaksi juustokärryt ja juuston kanssa tarjotaan mm. parmesaanileipää.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen