Sonntag, 21. Dezember 2008

Oh Tannenbaum

Kun olin pieni, lähdin jouluaattona isän kanssa suksilla metsään hakemaan joulukuusta. Nyt kun olen iso, lähetän isännän autolla ostamaan kuusen maatalosta. On siinä vähän eroa romantiikassa, mutta minkäs teet, kun ei ole koskaan lunta eikä kuusimetsääkään lähellä. Tänään laitettiin kuusi jo sisälle, että saamme pitkään nauttia siitä ja se tuoksuu aivan ihanalle.

4 Kommentare:

 1. Kaunis kuusi.
  Täällä ovat jouluvalmistelut keskeytyneet ja minä kun olin aikonut laittaa kaiken valmiiksi ajoissa. Sängyn pohjalla jonkinlaisessa flunssassa sitä harmittelen. Voi minua raukkaa.

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: Voi ei! Huono tuuri, jos jouluksi sairastut. Pidän peukkuja, että paranet pian.

  AntwortenLöschen
 3. Oikein hyvää joulua teille! :)

  Meillä mies ja poika hakivat tänään kuusen eli jotain sentään olemme saaneet joulun eteen tehtyä. Muuten on vielä kaikki alkutekijöissään, lue: ei ollenkaan edes aloitettu...

  Iso lanttu odottaa keittiön pöydällä ja Fleischwolfin ostin pari viikkoa sitten että sillä jauhaisin maksan maksalaatikkoon jne. Noh, katsotaan ;)

  AntwortenLöschen
 4. minna: kiva nähdä sinuakin taas. Vai että oikein maksalaatikkoa, nam nam. Olen usein harmitellut, kun täältä ei saa jauhettua maksaa. Hyvää joulua Niedersachseniinkin, ilmeisesti yhtä mustaa kuin täälläkin on. Voi kun saisi joskus valkoisen joulun!

  AntwortenLöschen