Freitag, 30. Januar 2009

Kaistapää

Olin eilen täysi kaistapää, kun serkku Provencesta tuli käymään ja - mikä älynväläys - tarjosin hänelle Välimeren ruokaa, jota hän saa siellä joka päivä. No, ainakin opin siinä yhteydessä taas kahden ruokalajin suomalaisen nimen: kala oli nimittäin punamullo ja keitossa oli kurttukaalia. Kyllä hän niitä ruokia ainakin söi, liekö ollut kova nälkä.
Illemmalla olin sitten kyllä vähemmän kaistapää, kun sain vihdoinkin aikaiseksi hommata http://www.tvkaista.fi/,josta ainakin Sennie Uudesta Englannista ja Marita Tunisiasta ovat kertoneet. Sillä voi katsella netin kautta Suomen televisio-ohjelmia. Yksi tuttavani oli TV-haastattelussa ja halusin nähdä sen välttämättä ja - jippii - Kaistaa oli niin helppo käyttää, että jopa minä osasin.
Kai tässä sairastaessa on jonkinlaiseksi mökkihöperöksi tullut ja tänään oli korkea aika lähteä tuulettamaan aivoja raittiiseen ilmaan seitsemän muun suomineidon kanssa, joiden kuvaa en uskalla laittaa tänne ilman lupaa.

4 Kommentare:

 1. Kiva kun Kaista toimi!!

  Meillä se alkoi hyvän alun jälkeen pätkimään paljon. Jopa kahden sekunnin välein kuva pysähtyy ja siinä alkaa pyörimään keskellä logo ja kohta saa painaa playta uudestaan. Katsominen siis täysin mahdotonta.

  MUTTA aloin sitten tekemään niin, että kaikki lemppariohjelmat tallennan tietokoneen kovalevylle ja katsomme vasta sitten. Hyvin toimii eikä pätki ollenkaan. Oma vaivansa toki se tallentaminen mutta kun ei sitä tarvitse vieressä vahtia niin eihän se ole kuin pari hiiren klikkausta ja myöhemmin on valmis katsottavaksi.

  AntwortenLöschen
 2. Kaistapää ja TV-kaista :D
  Miksiköhän "kaistapää" -sanassa on se kaista? Ja tarkottaakohan se siinakin sanassa sitä "tien osaa"?
  ....tulipa ihmeellinen ajatus kommentoitua... :D

  Pääasia, että ruoka maistui vieraalle :)

  Kivaa viikonloppua sinulle! :)

  AntwortenLöschen
 3. Marita: meillä onneksi toimi hyvin
  MaaMaa: kirlah varmaan tietää vastauksen tuohonkin, pitänee antaa kysymys sinne
  http://kirlah-kielet.blogspot.com/

  AntwortenLöschen
 4. YStäväni oli Aasiassa matkaoppaana monta vuotta. Lopetti sitten ja kun tuli Suomeen ja tapasimme, tarjosn leuhkana tekemääni wokkia ja nuudeleita.
  Hän sanoi että olisi mieluummin ottanut lihakeittoa tai nakkisoosia...

  AntwortenLöschen