Samstag, 31. Januar 2009

Lauantaipäivän pähkinä

Vaihtaisitteko te ovea? Minä en olisi vaihtanut (kun olen täysi nolla matikassa), mies ilman muuta olisi vaihtanut (kun on matemaatikko). Nämä on niitä matematiikan ja todennäköisyyden jujuja, joille ei ole vielä löytynyt tilaa aivoistani.

6 Kommentare:

 1. En kai olisi vaihtanut? Ei ole tilaa minunkaan aivoissani noille asioille.
  Eikä siinä vielä kaikki, aivoissani sijaitseva hippokampus on varmaan ihan minikokoinen, kun suuntavaistoni on aivan surkea. On aina ollut. Kai tuolla aivoissani kuitenkin on tilaa joillekin muille taidoille.

  AntwortenLöschen
 2. Jaa. En mina olisi vaihtanut. JAstipaisyys on ainut syy : Kun mina jotain valitsen, miksi toinen vaihtoehto olisi parempi? Oma mielipide, paras mielipide.

  Ei vaineskaa ;) Aina valilla joustan ;)

  Hih, hauska tama kuitenkin oli. Mukavaa lauantaita sullekin!

  AntwortenLöschen
 3. Clarissa: suuntavaisto? Mitäs se on?
  M'man: Jäistipäisyys on tuttua.

  AntwortenLöschen
 4. Mäkään en olisi vaihtanut.
  Osaan kyllä todennäköisyysmatikkaa, sain siitä kurssista parhaan arvosanan lukiossa (laajassa matikassa 12 kurssia yhteensä).
  Miksi en ois vaihtanu? Koska uskoisin omaan tsäkään enemmän kuin matikkaan. :)

  AntwortenLöschen
 5. MaaMaa: wow, osaat todennäköisyysmatikkaa, my respect. Minä en osaa enää muuta kuin peruslaskut ja prosenttilaskun enkä esimerkiksi edes tiedä enää, mihin logaritmeja tarvitaan, kun en ole niitä koskaan onneksi tarvinnut.

  AntwortenLöschen
 6. Hih, en nyt enää ansaitse kyllä respect matikkataidoissa. Suurin osa opituista on unohtunut; omat lukionaikaiset matikanvihot on ihan hepreaa! Mutta ne todennäköisyydet on jostain syystä jäänyt aika hyvin päähän :)

  AntwortenLöschen