Mittwoch, 14. Januar 2009

Nouse, ota vuoteesi ja käy

Siitäs sain, kun uhosin, että minulla ei ole koskaan flunssaa. No nyt on ja kunnon tauti onkin.
Ensin kannoin yöllä peittoni ja tyynyni vierashuoneeseen, kun yskä oli sitä desibeliä, että siihen herää ainakin vieruskaveri jos ei koko talorivi.

Päivät vietän olkkarin sohvalla lukien Sofi Oksasen Stalinin lehmiä (suosittelen)

ja syömällä vaikka mitä lääkettä, joista ei mikään taida auttaa. Eilen sain hommattua puhelimitse yskänlääkereseptin meidän ihanalta kotilääkäriltä. Ääneni oli puhelimessa niin kamala, että vastaanottoapulainen oli heti valmis yhdistämään puhelun suoraan lääkärille.

Lämpöä on pikkuisen, huolimatta lääkkeistä. Nyt kyllä näyttää siltä, että huomenna EI lennetä Müncheniin. Sorry Erika!

5 Kommentare:

 1. Sofi Oksanen on taitava kirjailija. Hänellä on sana hallussaan. Sitä vain ihmettelee, että miten hän tuon ja tuonkin keksi sanoa noin ja noin.

  Ei ole mukavaa sairastaa sanoo eräs, jolla on tuore kokemus siitä ja joka pysyi omassa sängyssään yskimässä, mutta lähetti vieruskaverin alakertaan turvaan.Paranemisia!

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: on todella taitava kirjailija. Kiitos toivotuksista, lääkäri lupasi, että lääkkeillä paranen kahdessa viikossa, ilman lääkitystä 14 päivässä. No, lääke on ainakin saanut nukkumaan, sillä nukuin päivällä varmaan kolme tuntia.

  AntwortenLöschen
 3. Suosittelen Sinulle itävaltalaista hömopaattista Doskar-Hustensaft, jota saa apteekista, ei tosin kaikista. Se on pirun pahan makuista, mutta auttaa..... Muuten toivotan Sinulle pikaista paranemista. Ja kokemuksesta tiedän, että yskä on karmeeta toisen kuunnella, muttei sitä hillitäkkään voi....

  AntwortenLöschen
 4. Pikaista paranemista!
  Musta on valilla kiva nukkua raikkaassa vierashuoneessa ihan yksin ;)

  AntwortenLöschen
 5. Maija: täytyy ensi yskään kokeilla. Nyt on tuo lääkärin lääke jo sen verran purrut, että saan nukuttua.
  Susa: kiitos toivomuksista!

  AntwortenLöschen