Dienstag, 27. Januar 2009

Tour de France

Ensimmäinen lomapäätös vuodelle 2009 on tehty. Tämän vuoden vacances à vélo vie meidät kesäkuussa viikoksi Burgundiin, aika tuttuihin maisemiin, mutta siellä on niin ihanaa, että sinne haluaa palata aina takaisin. Sitäpaitsi pyörän satulasta nähtynä kaikki näyttää aivan erilaiselta kuin autosta katsottuna. Vive la France, vive la Bourgogne!

8 Kommentare:

 1. Nyt herätit kaksi kysymystä.
  1.Kuinka pitkä tuo reitti on?
  2.Pyöräiletkö paljon ennen vacances à véloa eli treenaatko?

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: tällä reitillä on aika lyhyet matkat eli
  Beaune – Buxy ca. 50 km
  Buxy – Mâcon ca. 70 km
  Mâcon – Louhans ca. 65 km
  Louhans – Chalons-sur-Saône ca. 50 km
  Chalons-sur-Saône – Beaune ca. 55 km
  Siinähän on koko päivä aina aikaa ajaa eli ei mitään stressiä. Viime vuonna Loirella on vähän rasittavampi reitti, tämä on nyt aika tasaista koko matka.Matkatavarat kuljettaa matkan järjestäjä (www.rueckenwind.de), joten ei ole mitään painavaa mukana. Kyllä mä jonkun verran treenaan eli yritän mennä - kun säät sallii - aina pyörällä keskustaan (10km yhteen suuntaan) tai muutenkin ajella ja joskus tehdään viikonloppuisin n. 40 km lenkkejä.
  Näitä matkoja voi ottaa oppaankin kanssa, mutta me menemme aina ilman, kun matkan järjestäjältä saa hyvät kartat ja ohjeet. Pyörät otamme myös heiltä, ne ovat aina ensiluokkaisia ja jos tulee vikaa, voi soittaa ja he tuovat uuden.

  AntwortenLöschen
 3. Kävin noilla sivuilla ja tuonkin mukaan, mitä kerroit näyttää olevan ihan ok tapa viettää lomaa. Tykkään pyöräilystä, mutta vaikka pyöräilen työmatkat kesät talvet, ei kunto pääse kohenemaan, kun matka on niin lyhyt.

  AntwortenLöschen
 4. Voi ku muistaas lehtitiaron. Vuarempäästä vai oliko se ny kaharen, se kauhia laumapyääly menöö tästä meirän klasin aluutte. Joku Edy Merxx asuu täs samas eläkelääslähiös. Sen miäliksi vissihin täälä kriuhnaastahan, toises maas.

  AntwortenLöschen
 5. Äijänkäppyrä: hyvä että blogissasi on sanakirja, josta voin katsoa tuntemattomat sanat. (:-

  AntwortenLöschen
 6. Ihana kun saitte päätettyä lomasta! Me edelleen pähkäillään lomasuunnitelmia, mutta helmikuun talviloman suunnitelmat on onneksi päätetty, vaikkei vielä varattu huoneita: moottorikelkkailemaan pohjoiseen, saa nähdä onko sinullekin tuttu paikka (lisää sitten ajallaan :)

  AntwortenLöschen
 7. Sennie: olenkin jo jännityksellä odottanut, minne päätätte lähteä lomailemaan. Ette sittenkään minnekään kaukomaille.

  AntwortenLöschen
 8. Ei ainakaan vielä. Tämä helmikuun reissu olkoon nyt se perhereissu, ja *toivottavasti* Suomeen kesällä kaikki. Työn alla on lyhyt aurinkoloma ilman lapsia, saa nähdä toteutuuko...!

  AntwortenLöschen