Montag, 9. Februar 2009

Kuka tuo kukan?


Vähän tuon Wagnerin tapainen kaveri löytyy meidänkin huushollista. Toin kerran Ruotsista mukana tämän keltaisen kortin ja pistin sen eteisen hyllylle siinä toivossa että...

Kortin takana lukee: Det är för att ingen har sagt till mig att man kan hitta blomsterhandlare på www.gulasidorna.se.
Ei auttanut mitään > mies ei puhu ruotsia.

8 Kommentare:

 1. Hih, hauska postaus
  Miehet ei, ainakaan noin yleisesti, todellakaan osaa lukea rivien valista! Tai sitten osaavat, mutta vaan esittavat, niin ei tartte... ?

  :D

  AntwortenLöschen
 2. Hih, miehet... ja naiset... :))

  HAuska postaus, kun ajattelee, etta pian on taas kukkien ns. virallinen ojentamis paiva lahenemassa. ;))

  AntwortenLöschen
 3. MaaMaa ja M'man: taitaa olla kaikenmaalaiset miehet samanlaisia, kun tässä on jo kolme eri kansallisuutta tarjolla. Mutta suomalainen nainen on vahva ja osaa itse ostaa kukkia!!

  AntwortenLöschen
 4. Viikonloppuna kun luin tuon Hesarista, ajattelin että pitäisikö leikata irti ja laittaa esille, no, vaikkapa eteisen hyllylle. Hoksasin sitten, että olenpa kiittämätön, vinkeistäni kun on usein otettu vaarin. Hyi minua!
  Hauskan jutun olit siitä kehitellyt =)

  AntwortenLöschen
 5. Clarissa: sinäpä olet onnekas. Tämä todisti, että kyllä suomalainen mies on aina suomalainen mies. (:-

  AntwortenLöschen
 6. Jep: me osataan itse ostaa kukkia - ja sillon saa ainakin varmasti sellaisia mistä tykkää ;)
  Haastoin sinut Allu kertomaan jonkun Hurjan Kokemuksen blogissani. Käy kurkkimassa säännöt ja toivottavasti otat haasteen vastaan :)
  Kivaa MaaMaanantaita ;)

  AntwortenLöschen
 7. Hi Allu, die gelbe Karte bekommt der Übersetzer. Aus diesem Kuddelmuddel werde ich nicht schlau.Schade. Über uns fegt gerade ein Orkan und das ganze Haus wackelt und klappert. Ich muß jetzt gleich zum Geburtstag von einer Freundin. Hoffentlich fällt mir unterwegs kein Baum auf den Kopf. Wo ist überhaupt Dein Beitrag von heute? Sehr stürmische Grüße

  AntwortenLöschen
 8. Erika: ich war trotz des Regens walken. Bei der Karte musst du schwedisch als Ursprungssprache nehmen. Ich muss jetzt unser Haus festhalten, damit der Sturm es nicht wegfegt.

  AntwortenLöschen