Samstag, 21. März 2009

Fotos

Joku ihmeen virus näyttää olevan liikkeellä, kun sain kohtauksen ja teetätin viime syksyn lomamatkasta joitakin paperikuvia ja jopa liimasin ne kahteen albumiin.


Meillä oli kotona kamalat määrät valokuvia ja niistä vain harvat ja valitut pääsivät albumiin. Muut joutuivat pahvilaatikkoihin ja niitä sitten joskus kaivettiin esille ja ihmeteltiin ja ihailtiin kuten tässä kuvassa, jossa minä (oikealla) Päivin ja Ritvan kanssa.Isä otti kuvan, että saatiin taas täytettä niihin laatikoihin.

5 Kommentare:

 1. Tuo virus on liikkeellä täälläkin. Viimeksi eilisellä ostosmatkalla metsästin tuon tyyppisiä albumeita, mutta en löytänyt. Kuvapinot vain kasvavat ja jälleen pitäisi tilata uusia.
  Juuri ennen kuin luin postauksesi, mietin, että pitäisikö tilata kuvat valmiissa albumeissa à la http://www.fastlab.com/fi/fi/home.action
  Nuo vanhat kuvat ovat aina yhtä kiehtovia. Tytöt ovat tuossa niin tarkkaavaisina.

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: noita fotokirjoja on täälläkin ollut jo pitempään muodissa, mutta en ole vielä innostunut.

  AntwortenLöschen
 3. Täälläkin on fotoviirus liikkeellä, sillä olen tehnyt monista sekavista albumeista meidän elämästämme kaksi upeata albumia alkaen meidän häistä. On ollut paljon puuhaa, mutta kiva on nyt, kun työ on melkein päätöksessä. 40 vuoden aikaiset kuvat kaikki upeasti kahdessa albumissa. Meidän kaukomatkoista olen tehnyt matkakertomukset erikseen valokuvineen. Samoin valokuvat kaksista pyöreistä juhlistani olen laittanut omiin albumeihin.....

  AntwortenLöschen
 4. Mullakin on monen monta kuvaa laatikoissa, pitäisi saada tuollainen viirus niin voisi niitä laittaa albumeihin;-)

  AntwortenLöschen
 5. Maija: huh, oletpas ollut ahkera
  Yaelian: ei noita viruksia niin kovin usein ole kierrossa

  AntwortenLöschen