Dienstag, 24. März 2009

Nykyajan pääsiäisongelmat

Uusi aika tuo mukanaan uusia ongelmia myös pääsiäisenä. Global warming sulattaa suklaat ja pupu joutuu säästämään kustannuksia ja ulkoistaa hommia lasten vanhemmille.

Meillä ei ole pupu käynyt enää vuosiin ja joudumme kaivamaan pääsiäiseksi esille vanhat koristellut kananmunat, joita on tullut vuosien mittaan osteltua Prahasta, Budapestista ja vaikka mistä.

5 Kommentare:

 1. Onpa hienoja munia! Pääsiäisen edellähän usein on myyjäisiä, joissa voi olan takaa katsella, kuinka taiturit niitä maalaa.
  No meillä kyllä aina lapsille ja nykyään lapsenlapsille piiloitetaan pääsiäissunnuntai-aamuksi olohuoneeseen suklaamunia, joita he sitten voivat etsiä - ja aikuiset löytää muutaman suklaamunan aamiaispöydän lautaseltaan.

  AntwortenLöschen
 2. Soili: joku noista munista taitaa ollakin myyjäisistä Baijerista

  AntwortenLöschen
 3. Mihin tässä ollaan menossa, kun kukaan ei välitä siitä, miten ilmastonmuutos vaikuttaa ihmiseen, luontoon ja pääsiäismuniin.
  Hieno kokoelma.

  AntwortenLöschen
 4. Ja suklaamunien lisäksi lapset saavat pääsiäislahjoja... Päivän lehden mukana tuli ihan samanlaisia lelumainoksia kuin joulun allakin...

  Me päästään onneksi tänä vuonna pakoon jokavuotista traditiota: lapsenlapset ja lapset ( = me, mies ja mä ja vävy miehineen) saavat etsiä anopin ostamat ja appiukon puutarhaan piilottamat pääsiäiskorit suklaamunineen ja pikkulahjoineen... Appi hykertee taustalla, koska löysi taas niin vaikeat piilopaikat.

  AntwortenLöschen
 5. Clarissa: du sagst es!
  kato nyt tätäkin: en ole minäkään vielä tottunut siihen pääsiäislahja-asiaan, munat lapsille on tietenkin eri asia.

  AntwortenLöschen