Montag, 23. März 2009

Laukusta löytyi

Asetelma blogissa esiteltiin (käsi)laukun sisältöä ,ja otan haasteen vastaan. Tämä laukku oli 15 minuutin hätäostos Helsingistä, kun vanha (kiinalaista "laatutavaraa" oleva) laukku hajosi ykskaks osiinsa. Oli juuri treffit ystävien kanssa ravintolassa ja piti päättää, otanko muovikassin käsilaukuksi vai piipahdanko Stockalle ja ostan uuden laukun. Oli harmi, että ei ollut enempää aikaa, kun oli kerrankin syy ostaa uusi laukku. Nyt oli pakko ostaa ensimmäinen, johon aika ja rahat riitti.
Laukun sisältä löytyy lauantain oopperaillan jäljiltä Sala-ampujan esitelehtinen ja matkalukemiseksi ratikkaan ottamani Maata ja tuhkaa, jonka tosin olen jo kerran lukenut, mutta se osui kiireessä käsiin ja on sopivan ohut kirja laukkuun (suosittelen kirjaa).
Lompakko löytyy tietysti myös ja kännykkä, avain, Marimekon pussukka, moleskine-vihko ja paperinenäliinoja.

Edit: Salametsästäjä se suomeksi on eikä sala-ampuja. Viime aikojen kouluampumiset panee varmaan aina ajattelemaan ampumista.

9 Kommentare:

 1. Nää on aina hauskoja urkkimisia :D

  Olen osallistunut tähän jo toista vuotta sitten vanhassa blogissani.

  AntwortenLöschen
 2. mizyéna: no nyt sitten taas näyttämään, mitä nykyään on laukussa

  AntwortenLöschen
 3. Uusi outfit sivullasi ihan häikäisee. Se on niin komee......

  Minulla ei laukussa ole kuin rahapussi ja paprunenäliinapussi sekä musta lompakko, missä on peilin ja pinsetin ja kynsileikkurin lisäksi tärkeitä papereita. Käsiveskani on niin pieni, ettei sinne mahdu paljon enempää. Minä en voi sietää isoa laukkua, mistä ei löydä mitään, varsinkaan, jos se on sisältä musta.

  AntwortenLöschen
 4. Apua, 15 minuuttia... Minulla ei ole montaa laukkua, mutta kaikkia olen harkinnut varmaan parin hipelöintikeikan verran.

  Marimekkoa taitaa löytyä melkein kaikilta ulkosuomalaisilta, ainakin mitä olen vaivihkaisesti täällä asuvien tuttavien laukkuja tullut silmäilleeksi.

  Pitääkin panna tuo kirja mieleen, kun annan taas itselleni luvan ostaa kirjoja.

  AntwortenLöschen
 5. Reppumuoti taitaa olla jo ohi, mutta mä käytän yhä pientä selkäreppua mieluummin kuin käsilaukkua. Pääosastosta löytyy pari pakkausta nenäliinoja ja semmonen nenäliinapaketin kokoon taitettava ohut kangaspussi ostoksia varten. Kännytasku on tällä hetkellä tyhjä. Repun sivutaskusta löytyy: ekstralyhyt (11 cm) kuulakärkikynä, muistilehtiö, Luftahansan kenkälusikka ja pyöreä peili-harja-yhdistelmä :), pieni kampa, joskus mainoslahjana tullut viissenttinen taskuveitsi, rypälesokeripakkaus ja mikrokangaspyyhe rillien puhdistusta varten.

  AntwortenLöschen
 6. Maija: no vähän aurinkoisempaa väriä näin sateella ja myrskyllä
  kato nyt tätäkin: vaikea oli kyllä tehdä ratkaisu niin nopeasti tai oikeastaan ei kyllä ollut vaihtoehtoja, kun kivemmat laukut maksoi yli 500 EUR enkä niin paljon tule ikinä maksamaan laukusta
  Soili: no on sulla tavaraa. Mulla _pitäisi_ olla aina joku kokoontaitettava ostoskassi, mutta tällä kertaa ei ollut, kun laukku oli vielä oopperassa käynnin jäljiltä enkä sinne ottanut ostoskassia.

  AntwortenLöschen
 7. Ensimmäinen huomioni, että laukkusi on hyvän näköinen. Hinta ja kiire eivät siinä näy. Kännykkä, avain, Marimekon pussukka, moleskine-vihko kuten omassanikin,niin kuin näit. Luksusta istua ratikassa ja lukea, sehän ei täällä maaseudulla ole mahdollista.
  Minultakin oli kuvasta pois muuten aina mukana oleva ostoskassi, eli kangaskassi jostakin päin maailmaa.

  AntwortenLöschen
 8. Clarissa: niin, maaseudulla pitää itse ajaa autolla, meillä on täällä omat kuskit ja voi lukea, vaikka kännyköiden lisäännyttyä ei ole enää ratikassa niin rauhallista kuin ennen kännykkäaikaa. Jostain syystä ihmiset luulee, että kännykkään pitää huutaa kovalla äänellä.

  AntwortenLöschen
 9. Hihi, minä olem tuon joskus tehnyt.

  AntwortenLöschen