Dienstag, 31. März 2009

Oh, happy dayPäivä alkoi ihanalla auringonpaisteella ,ja etupihamme on saanut jo vähän väriä. Talvi on lähtenyt, toivottavasti ei palaa lähiaikoina. Pitkän sauvakävelyn jälkeen lähdin ostosmatkalle kaupungille, jossa oli leppoisa tunnelma, kun katukahvilat oli täynnä ihmisiä ja tuomiokirkon edustalla seisoi vaikka minkälaista elävää patsasta Charlie Chaplinista muskettisoturiin. Turistit ottivat valokuvia ja koululaisia oli hurjia määriä luokkaretkellä. Muistui mieleen oma luokkaretki aikanaan (olin kai 15v) meidän pikkukaupungista Helsinkiin. Kävimme mm. Suomenlinnassa ja kun sieltä palasimme lautalla Kauppatorille, opettaja kailotti kovalla äänellä, että "no niin lapset, me saavumme taas Helsinkiin, Suomen pääkaupunkiin", niin että varmasti kaikki muut huomasivat, että me olimme landepöpöjä ja meitä hävetti.
Sain hoidettua tuliaiset Kiinaan. Halusin välttämättä ostaa jotain suomalaista ja päädyin Marimekkoon ja Iittalaan. Unikkoon olen itse jo vähän kyllästynyt, mutta ajattelin, että se sopii nyt kiinalaiseen pääsiäispöytään Iittalan tuikkujen kanssa.Kiinalaisrouva saa lisäksi Gaultierin uutta Madame-hajuvettä, jota oli erikoistarjouksessa.

Kotiin tultua paistelin sitten vielä pikkuleipiä kiinalaisherralle, joka on oikea herkkusuu Double Chokolate Chunk Cookies.Kun olin juuri saanut tuliaiset ostettua, alkoi kännykkä täristä ja tuli tekstiviesti:

Hyviä uutisia ystävältäni: labrakokeet ja magneettikuvat näyttivät hyvältä, syöpä ei ole ehtinyt levitä, jippii!!! Oh, happy day!!!!!!!!!!!! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tälle päivälle.

12 Kommentare:

 1. Ihania uutisia ystäväsi puolesta!! Kyllä kynttilän sytytys kannatti;) Ja kivoja tuliaisostoksia olet tehnyt, nuo vihreät Unikot ovat todella pirteät.

  Olisimpa siellä Kölnin kaduilla nyt käppäilemässä - viimeksi olin siellä vuonna... siskon luona ja kierreltiin kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat:)

  AntwortenLöschen
 2. Onpa hyvä uutinen että ystävättäresi syöpä ei ollut levinnyt.


  Ihania tuliaisia viet, olen heikkona Unikkoon....

  AntwortenLöschen
 3. finkinja: no oli kyllä ihana uutinen. Ai sä olet käynyt Kölnissä. Tule nyt toistenkin, tarjoan kyllä kahvit.
  Yaelian: ai sä olet (vielä) heikkona Unikkoon. Itse olen jo pikkusen kyllästynyt tai oikeastaan kyllästynyt siihen, että Unikkoa on kävelysauvoissa, radioissa ja termoskannuissa. Kankaana ja serviettinä kyllä pidän edelleenkin, värimaku vain vaihtelee.

  AntwortenLöschen
 4. Miten hienoja uutisia sait kännykkääsi!!

  Unikkoa on minullakin tapana lähettää lahjaksi. Silloin, kun se tuli aikoinaan markkinoille, en tykännyt siitä ollenkaan,koska monien mielestä se oli sitä "ainoaa oikeaa Marimekkoa" ja minähän en voinut mennä virran mukana. Nyt pidän Unikosta paljonkin, vaikka sitä tulee vastaan ihan missä vain. Kummallista.

  AntwortenLöschen
 5. Clarissa: ihana uutinen todella ja varsinkin aamuisen sauvakävelyn jälkeen, jolloin tapasin sattumalta jotenkuten tuntemani naisen, jolla oli peruukki päässä - kemoterapian takia. Syöpä jyllää vauhdilla ja tällä ihmisellä niin pahassa paikassa, että ei voida leikata.

  AntwortenLöschen
 6. Hyva, etta sait hyvia uutisia ystavaltasi! :)
  Ja loistolahjat olet saanut hankittua Kiinaan vietavaksi. Tottakai pitaa olla suomalaista, kun kerran olet suomalainen! (paitsi se saksalainen koiranruoka... :D)

  Upeita kukkia! Tulee kesamieli :)

  AntwortenLöschen
 7. Mulla on niin vähäsen Unikkoa,että sen takia....

  AntwortenLöschen
 8. MaaMaa: niin, sitä Bratwurstia ja hapankaalia koiralle

  AntwortenLöschen
 9. Kaikkea hyvää ystävällesi!

  Tykkään Unikosta, mutta eri väreistä kuin ennen. Ja ennen kaikkea kankaana. Mukikin menisi.

  On sulla 567 km etelämpänä jo kevät pidemmällä kuin meillä. Meillä tylsän harmaata ja 9 astetta ei tunnu edes siltä. Puhalteleppas lämmintä hönkäystä tännepäin. Sentään mun kolme eri sinivuokkoa kukkii (yksi niistä on Suomesta) ja vaaleanpunainen aloittelee. Ja pari pientä narsissia kukkii. Jaloleinikit (Ranunculus) on ihania, pitää saada.

  AntwortenLöschen
 10. Soili: annan terkut eteenpäin. Munkin unikkovärisuosikit vaihtelee. Toivottavasti kiinalaisetkin pitää vihreästä. Voi, sinivuokkoja, pitäisikin istuttaa niitä♥

  AntwortenLöschen
 11. Tuo kännykkäviesti on ilon ja kiitoksen aihe :)
  Taivaan Isän täysihoitoa ja siunauksia ystävällesi!

  Vihreästä Unikosta tykkään minäkin. Meillä ei ole Unikkoa muualla kuin Postista ostetussa pahvilaatikossa, joka on kissan lempipaikka nykyisin. Unikkomukit lähtivät lasten talouksiin :)

  Hyvää huhtikuuta!

  AntwortenLöschen
 12. Nurkkalintu: onpas kissalla hyvä maku, kun on valinnut Unikon

  AntwortenLöschen