Samstag, 28. März 2009

Vote Earth for EarthMeidän talossamme on tänään taatusti valot pois päältä puoli yhdeksältä, mutta mitähän tapahtuu meidän Philharmoniassa, kun olemme juuri silloin kuuntelemassa Haydnin Patarumpusinfoniaa??

8 Kommentare:

 1. Mä oon menossa työkaverin 30-vuotis yllätyssynttäreille yhteen pubiin, en usko että ne sielä laittaa sähköjä pois ... monet tv -kanavat lopettaa lähetyksen tunniksi.
  Hani on ykin kotona, en usko että se laittaa kynttilöitä valojen sijaan, mutta sanoi tilaavansa take-awayta sen sijaan että kokkais itse; onkohan se säästöä? :D

  Earth Hour pitäis olla ainaki kerran kuussa. Upea idea mun mielestä!

  AntwortenLöschen
 2. Meille tulee kyllä porukkaa, mutta ehkä vietämme jonkinlaista hämärähetkeä kynttilänvalossa.
  Hieno idea minunkin mielestäni.

  AntwortenLöschen
 3. MaaMaa: tuskin täällä tv-kanavat pitää taukoa ja ei kai ne siellä konserttisalissakaan voi valoja sammuttaa, mutta kotona olisi ihan kiva istua kynttilänvalossa ja syödä.
  Clarissa: no sitten vain kylmää ruokaa vieraille ja kynttilät palamaan. Heute bleibt die Küche kalt, wir gehen in den Wienerwald.

  AntwortenLöschen
 4. Pitikö tuostakin muistuttaa:D Yhtenä opiskelukesänä joskus muinoin sain kesätyöpaikan opiskelijoiden harjoittelijanvaihtotoimiston kautta Wienerwaldista, joka oli Düsseldorfin Altstadtissa. Siis kieliharjoittelupaikasta oli kyse. Päivän suostuin siinä hirveässä paikassa olemaan likaisessa keittiössä tiskaamassa, annoksia laittamassa ym. mitä en osannut. Huonekin oli. Yhtä likainen, wc ei ollut toiminut moneen päivään jne.
  Altstadtissa oli kaksi Wienerwaldia ja tämä oli se huonompi.
  Marssin sitten työnvälitystoimistoon ja sain hyvän paikan sikäläisen yliopistosairaalan leikkausosastolta.
  Kaikkea sitä tuleekin mieleen, kun blogeja lukee.
  No nyt laittamaan kynttilöitä esille!

  AntwortenLöschen
 5. Clarissa: no tulipa kivoja muisteltua *grins* Olen itse ollut tasan kerran Wienerwaldissa opiskeluaikana Heidelbergissä, kun yksi ihailija halusi viedä suomalaisen blondin syömään "hyvin".

  AntwortenLöschen
 6. joo, kynttilän valossa viiniä ja juustoa.

  AntwortenLöschen
 7. (aha, et ole aktivoinut, että saan kuvani tänne)

  AntwortenLöschen
 8. Hannele: huh, mitähän nappia mä taas olen painanut. Olen vähän avuton näissä hommissa ja pelkään aina, että yhtäkkiä kaikki häviää.

  AntwortenLöschen