Donnerstag, 2. April 2009

KunniaaSain kunniakirjan appelsiinipuun alta, kiitos Yaelian, mutta en tällä silmänräpäyksellä ehdi alkaa jakamaan sitä eteenpäin, kun on rankka päiväohjelma tulossa. Aamupäiväksi on suunniteltu kiinalaisiin hiuksiin sopivan permanenttiaineen metsästämistä keskikaupungilta. Eilen kävin jo viidessä kaupassa tässä lähistöllä ja kaikista se oli loppuunmyyty. Kiinalainen ystäväni X. on päättänyt laittaa ihaniin mustiin suoriin hiuksiinsa permanentin. Mitähän siihen sanoisi?

6 Kommentare:

 1. Grattis kunniakirjalle!

  Kai se on aina niin, että suoratukkainen ihailee kiharoita ja luonnonkiharoista 'kärsivä' haluaisi suorat hiukset.

  AntwortenLöschen
 2. Luulisi että Kiinasta nykyään löytyisi kaikkea, mutta ei kai sittenkään....

  AntwortenLöschen
 3. Mitähän ennakkoluuloja minulla oikein on, kun tykkään, että kiinalaisten suoriin usein kiiltäviin hiuksiin eivät kiharat sovi. Makuasiahan tämäkin.(Kun asuu näillä seuduilla kuuluu tässä aina jatkaa tosi kuluneella sanonnalla: Smaken är som baken - delad)

  AntwortenLöschen
 4. Soili: niinhän se on, itse halusin aina olla tummatukkainen
  Yaelian: Kiinasta löytyy kyllä melkein kaikkea, mutta ei näköjään sopivaa permanenttiainetta. Lisäksi ystäviemme poika on tilannut (koiranruoan ohella) kermaa, jota ei kai helposti löydy tai ei laadultaan yhtä hyvää. Ja suklaa ei ole muka yhtä hyvää, vaikka onkin nimeltään Lindt tai muu tuttu merkki. Ehkä Kiinassa valmistettu sitten.
  Clarissa: no sitähän mieltä minäkin olen ja ystävälläni oli aina niin nätti leikkaus, kun tukka oli vähän lyhyempi. No hyvä ettei ainakaan ala vaaleaksi värjäämään.

  AntwortenLöschen
 5. ...Niin, tai sitten siinä Lindt-suklaassa on oikeaa vain se nimi *duckundweg*

  AntwortenLöschen
 6. Soili: sanos muuta, feikkimaassa on kaikki mahdollista.

  AntwortenLöschen