Freitag, 3. April 2009

No, onkos tullut kesä

Kahden päivän kesäsää sai kotikoivumme näyttämään meille hiirenkorvansa.

Tämä hiiri on alkanut pakkaamaan matkalaukkuihin omien kenkien, vaatteiden, kirjojen sun muun lisäksi permanenttiaineita, juustoja (juusto on Kiinassa kallista) ja muita tuliaisia. Painoa tulee riittävästi ja jotta emme pääsisi liian helpolla, toivat ystävämme eilen "koiranruokakapsäkkinsä", joka painaa 12kg. Ei vaan, koiranruoan vievät itse ja me viemme ilmeisesti kaiken muun.Prepaid News

8 Kommentare:

 1. Voi kun söpö kapsäkkihiiruli.

  Meillekin aurinko tänään vihdoin löysi, melkein 15 astetta. Kaikki räppänät avattu...

  Hyvää ja antoisaa lomaa ja lentäkää varovasti.

  AntwortenLöschen
 2. ma en kehtais noin painavaa laittaa toisen vietavaksi.. ootte kiltteja, etta autatte! :)
  Mita meinaatte sanoa kysymyseen kentalla "onko joku antanut teille jotain kuljetettavaa?" ...Oottehan tarkastanu, ettei sisalla ole mitaan laitonta ;)

  Taallakin on kevat parin viimepaivan aikana ottanut aimo harppauksen! Eilen olin lenkilla puistossa pitkasta aikaa ja siella todella naki, etta NYT ON KEVAT: puissa pikkuset lehdet, kukat upeassa variloistossa, nurtsi vehreaa ja ihmista kuin pipoa!
  IHANAA!

  AntwortenLöschen
 3. Soili: oho, onpas teidän oloissa jo lämmintä. Meillä eilen jo +24C.
  MaaMaa: oltiin kyllä itsekin yllättyneitä, kun luultiin saavamme korkeintaan muutama kilo tavaraa, joka mahtuu meidän matkalaukkuun, mutta tulikin kokonainen matkalaukku, jota nyt sitten raahaamme omien laukkujen mukana. Sisällä on kuulemma jotain sallittua eikä huumeita. Kai me vähän liian kilttejä ollaan. Kiva, kun Irlantiinkin on tullut kevät. Kivaa pääsiäistä sulle, taidatte olla tryffeliseudulla.*kuolaa*

  AntwortenLöschen
 4. Nopeasti tulikin kevät! Yhtä lämmintä melkein kuin meillä, tai tänään täällä oli jo tosi lämmintä. Siitä suklaasta Kiinassa tuli mieleen,että vaikka se on esimerkiksi Lindtin,niin se ei välttämättä maistu samalle kuin Euroopassa,koska se valmistettu kiinalaisten makutottumusten mukaisesti.Venezuelassa kaikki tutut suklaat maistui ihan erilaisilta juuri sen takia.
  Ihanaa kiinanmatkaa, koska se onkaan?

  AntwortenLöschen
 5. Yaelian: niin se varmaan on sen suklaan kanssa. Huomenna lähdetään ja sunnuntaiaamuna ollaan jo Shanghaissa.

  AntwortenLöschen
 6. Meillekin on kevät vihdoin tullut:) On tosi lämmintä vaikka sääeukko sanoi tänään satava ...ähäkutti:)
  Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa! ja hyvää pääsiäistä;)

  AntwortenLöschen
 7. finkinja: no kiva, että se aurinko ylti teillekin. Hyvää pääsiäistä Hrvatskaan!

  AntwortenLöschen
 8. aaatsumm! Aivastuttaa jo tuota koivun oksia katsellessani.. Kevat on kivaa, muttei sen mukana tuoma allergia ;) No kaikessa huonot puolensa, ja kylla sen kestaa kun kevat on niin ihanaa!

  Mukavaa paasiaista!

  AntwortenLöschen