Mittwoch, 29. April 2009

Please keep her going
Tämä nainen marssii rintasyövän puolesta. Lähetä hänet matkaan maailman ympäri, niin että hän pääsee perille. Tee se tukeaksesi kaikkia niitä naisia, jotka ovat sairastuneet tähän vakavaan tautiin. Hän kulkee maailman ympäri – blogistaniassa! Lähetä hänet jatkamaan matkaa - paina copy-nappia nyt! Liitä kirjoitukseen ja julkaise!

(En saa naista millään marssimaan ja ehkä siksi tällä hetkellä onkin liikaa syöpää lähipiireissä, kun kaksi miespuolista tuttavaa kuoli - ei tosin tietenkään rintasyöpään - ja kolme naistuttavaa on sytostaattihoidossa. Itse olen lähdössä ihotautilääkärille leikkauttamaan omituista ruskeaa läiskää jalasta. Pitäkää peukkuja, ettei se olisi pahalaatuista.)

EDIT:
Jalka on leikattu, ihana nuori naislääkäri ja sympaattinen sairaanhoitaja. Väittävät, ettei olisi pahalaatuista, mutta tulokset tulee vasta viikon päästä.
Nyt sitten kinttu ylös joko PC-hommissa

tai sohvalle makaamaan hyvän kirjan kanssa. Vieressä Paracetamolia, jos puudutus alkaa lakkaamaan ja tulee kipuja.

16 Kommentare:

 1. Pidän peukkuja pystyssä ja sormia ristissä kyynärpäihin asti, ettei ihossasi oleva läikkä ole mitään vakavaa; yleensä läikät ovat ihan OK! Niistä on meidän perheessä PALJON kokemusta!

  Tsemppihali!

  AntwortenLöschen
 2. Pidetään peukkua, eihän tartte vaarallista olla... meillä ei suvussa rintasyöpää, mutta käyn säännöllisesti mammografiassa.

  AntwortenLöschen
 3. MaaMaa ja Hannele: kiitos haleista ja peukutuksesta

  AntwortenLöschen
 4. Peukut pystyyn täälläkin...

  Just olin viikonloppuna juhlistamassa yhtä ystävää, joka on ollut viisi vuotta ilman uusia rintasyövän merkkejä. Vähän niin kuin toinen syntymäpäivä.

  AntwortenLöschen
 5. Luulen, että myös ikä tuo mukanaan läikkiä varsinkin jalkoihin, joten ole luottavaisella mielellä ja nauti, kun saat ottaa rennosti. En nyt tarkoita, että olisit vanha, mutta tuo nyt oli yksi pointti.

  AntwortenLöschen
 6. kato nyt tätäkin: kiva, että ystäväsi on selvinnyt viidestä vuodesta, se on hieno etappi
  Clarissa: Mistähän saatoit arvata, että olen vanha!? :-I

  AntwortenLöschen
 7. Kyllä lääkäri ja hoitsu tietävät. Uskon, että hyvänlaatuista poistivat jalastasi.
  Haavalle pikaista paranemista. Leppoisaa toipumisaikaa!

  AntwortenLöschen
 8. Nurkkalintu: sitähän minäkin itselleni uskottelen, että tietävät.

  AntwortenLöschen
 9. Pikaista jalan paranemista toivon Sinulle. Pidän myös peukkuja, että on hyvänlaatuista.
  Yksi hyvä ystäväni on parhaillaan imusolmuksesyövästä sairaalassa.Maanantaina leikattiin lonkasta Knoten ja nyt hän on kotona. Samaten viikon päästä tulee tulokset. Paljon ystävillä on kaikenlaista sairautta. Toivotaan kaikille hyvää jatkoa.

  AntwortenLöschen
 10. Maija: imusolmukesyöpää sairasti meidän kiinalainen ystävä, siis sen pariskunnan mies. Hänelle tehtiin 10v sitten kantasoluterapia Saksassa ja hän on (toistaiseksi) ollut terve, vaikka pelko on tietenkin aina taka-alalla. Kävivät juuri kontrollissa, kun olimme Shanghaissa.

  AntwortenLöschen
 11. Susadim: kiitos, ihan hyvältä näyttää, en ole edes joutunut ottamaan särkylääkettä, vaikka astuessa kyllä vähän tuntuu

  AntwortenLöschen
 12. Paranemisia jalalle, ja toivottavasti ei ole mitään vaarallista!

  AntwortenLöschen
 13. Soili: kiitos
  Sennie: kiitos, eiköhän se siitä

  AntwortenLöschen
 14. Peukutan, ettei vaan olisi pahanlaatuista.

  Pahoillani tuosta tuttava/ystavapiirisi syovista. :(

  AntwortenLöschen