Dienstag, 12. Mai 2009

Larsson-mania

Nyt ei ole aikaa blogailuun, sillä
- aurinko paistaa ja lähden sauvakävelylle
- ja sen jälkeen brunssille koko sauvaporukan kanssa
- ja sen jälkeen kaupungille etsimään Marimekon Unikko-tarjotinta, jonka ystävä B. toivoo synttärilahjaksi
- ja sitten odottaa kotona Stieg Larssonin Millennium-sarjan kolmas ja viimeinen osa, joka ilmestyi juuri Saksassa pokkarina ja sitähän on _pakko_ lukea. Luvan lukea se ja jättää kaikki muut työt tekemättä antoi kirjakauppias, joka on myös Larsson-fan. Täytyyhän sitä tietää, miten Lisbeth Salanderin elämä jatkuu.

6 Kommentare:

 1. Hyvä suunnitelma päivälle!
  Nautiskele ja hus, mene jo bloggailemasta ;)

  Harrastaako saksalaiset sauvakävelyä, vai onko se "hullujen suomalaisten" harrastus sieläkin vain?

  Kummitätini viettää paljon aikaa Pariisissa ja oli sielä ollut sauvakävelyllä joku kerta. Kasa suomalaisia turisteja oli bongannut hänet ja naureskelleet keskenään "Nyt se on levinny tännekkin!" ...eipä tienny, että tätsy oli supisuomalainen ;)

  AntwortenLöschen
 2. Lahjoitin kaikki kolme Larssonia miehelle, itse taidan aloitella niitä vasta kesälomalla, koska tässä on muitakin kirjoja odottamassa. Mutta mielenkiinnolla kuulen kommentteja, taitavat olla aika koukuttavaa luettavaa.

  Minä käyn sauvakävelyllä ilman sauvoja... tänään ostin ranteeseen pantavat painot, jos niillä sais lisäpuhtia.

  AntwortenLöschen
 3. MaaMaa: suomalaisten naisten kanssa minä sitä dementiahiihtoa harrastan, mutta on se Saksassakin lisääntynyt kovasti.
  kato nyt tätäkin: en tunne ketään, joka olisi lukenut ne kirjat eikä olisi pitänyt. Lentokoneessakin yksi mies alkoi jutella, kun näki, että luin Larssonia. Niihin tulee oikein himo.

  AntwortenLöschen
 4. Tuo lukemattomien kirjojen pino vain kasvaa, kun nuo tulevat siihen päällimmäiseksi.Minäkin olen käsittänyt, että näitä kirjoja ei voi jättää lukematta,jos on vähänkään kirjatoukka.

  AntwortenLöschen
 5. No nyt minulla on sitten taas yksi kirja lukemattomien kirjojen joukossa. Odotan jo innolla kesälomaa, että pääsisin edes aloittamaan lukemista.

  AntwortenLöschen
 6. Clarissa: on täälläkin metrikaupalla lukemattomia kirjoja, mutta tuo piti nyt aloittaa
  kirlah: sinähän varmaan luetkin ruotsiksi

  AntwortenLöschen