Montag, 27. Juli 2009

Viikonlopun satoa

Homo connectus on taas linjoilla täyteläisen viikonlopun jälkeen.
Perjantaina tuli ensin paketti Suomesta, joka sisälsi mm. kaljamaltaita saaristolaisleipää varten, Pätkis-pussi Clarissan pätkismuffinssireseptiin varten ja tietenkin salmiakkisuklaata.

Sen jälkeen soikin sitten jo ovikello ja hyvät ystävät Schwarzwaldin lähistöltä tulivat ja toivat hyvää rosé-kuohuviiniä ja nätin tarjottimen ja serviettejä.Lauantaina oltiin kaupungilla ja ystäväni nautti suurkaupungin tarjonnasta ja shoppaili innokkaasti ja sunnuntaina olimme patikkaretkellä lähivuoristossa ihanissa maisemissa ja kauniilla ilmalla. Nyt vieraat lähtivät ja minä EN TEE YHTÄÄN MITÄÄN.

Kommentare:

 1. Ihan oikein, että et tee yhtään mitään. Nauti ihmeessä kesästä, kun se vielä on. Olethan jo tarpeeksi tehnyt raskaitakin hommia kesän aikana.....
  Minäkin olen VAIN nauttinut kesästä kuluneet viikot....

  AntwortenLöschen
 2. Ihanaa, kun ei tartte tehda yhtaan mitaan! Olet mitaan tekemattomyyden ehdottomasti ansainnut!!
  Kivoja tuliaisia ja NAMI patkiksia! Niita en ollut muistanutkaan olevan olemassa.... pita varmaan ostaa "pari" kun suomeen mennaan! :)

  AntwortenLöschen
 3. Tee nyt ne muffinssit kuitenkin ja sitten lepäät ja nautit niistä kirja kädessä, siemaillen kuohuviiniä, maistellen salmiakkisuklaata...tulipas ähky olo.Ehkä on parasta, että VAIN OLET.

  AntwortenLöschen
 4. Maija: oli kyllä tosiaan raskasta, en ole ennen sellaista työtä tehnytkään
  MaaMaa: en uskalla avata sitä pätkispussia ennenkuin alan leipoa, muuten ne saattaa hävitä ja jää taikinasta pois. Täällä asuu sellainen miespuolinen henkilö, jolta pitää muutenkin piilottaa kaikki makeat. Onneksi se ei tykkää salmiakkisuklaasta.
  Clarissa: Ensin syödään aprikoosikakkuni, jonka tein tuoreista aprikooseista. Nam nam. Kuohuviinit on juotu jo, salmiakkisuklaata on vielä yksi levy, mutta vein kellariin, kun täällä on niin kamalan kuuma, että kaikki sulaa. Nyt vain olen enkä passaa ketään tai kutsuinhan mä naapurin Marian aprikoosikakulle.

  AntwortenLöschen
 5. Huilaa nyt sitten kunnolla, olet sen ansainnut. Tuollaisen tarjottimen ja serviettien kanssa kesäaika kestää pitempään...

  AntwortenLöschen
 6. Pätkispussi, nam... Mulla ei riittäisi leipomiseen asti. Onneksi päästään ensi viikolla syömään, ja toivon, että muu perhe antaa mun napostella yksin.

  On tärkeää välillä vain olla! Hyvää olemista siis!

  AntwortenLöschen
 7. Kivoja lahjoja!Ihanaa kun joskus voi vain olla eikä ole pakko tehdä mitään,nauti kunnolla!

  AntwortenLöschen
 8. Olin tekemättä mitään perjantain ja viikonlopun ja se on ihanaa. Nauti sydämesi kyllyydestä.
  Itse kyllä sunnuntaina jo vähän halusinkin tehdä ja sain jopa jotain aikaiseksi.
  Upeaa viikkoa!
  t. Heljä

  AntwortenLöschen
 9. Vierailut ottaa aina voimille, vaikka vieraat olisivat kuinka mieluisia. Ihanaa, kun pääsitte patikoimaankin. Nyt vaan relaat kahden viikon härdellin jälkeen :)

  AntwortenLöschen
 10. Soili: joo, oikein kesäinen tarjotin
  kato nyt tätäkin: en itse edes tiedä, miltä pätkis maistuu, mutta piiloon pistin pussin, kun mies on niin kova makean perään
  Yaelian: tosiaan oikein kivat lahjat ja tarjotin on jo käytössä
  RouvaHoo: niin mullakin usein, että sitten alkaa jo huvittaa jonkun asian tekeminen, kun on tarpeeksi saanut levätä
  Susadim: onhan siinä aina ajattelemista, että onko leipää talossa ja mitä antaa purtavaksi jne

  AntwortenLöschen
 11. Et sitten pystynytkään olemaan tekemättä mitään :(
  Yritys uusiksi huomenna :)

  AntwortenLöschen
 12. Nurkkalintu: en malttanut olla silittämättä isoa kasaa pyykkiä ja vielä on ainakin kymmenen kauluspaitaa silittämättä.

  AntwortenLöschen
 13. hihii, arvaa kuinka paljon salmiakkisuklaata, salmiakkipätkiksiä ja salmiakkikarkkeja meillä on nyt kun tultiin Suomesta! :D aijoo ja tietysti Linna Shampoota sekä jotakin uutta ihanaa Mustikka mökkishampoota, namnam. ;)

  AntwortenLöschen