Harjoittelin eilen tehdä kiivistä ja sitruunasta konfityyriä, mausteena mm. vaniljasokeria. Laitoin huomattavasti vähemmän sokeria kuin netin
resepteissä lukee ja ensi kerralla laitan ehkä vähän enemmän kuin nyt, mutta muuten on kyllä ihan syötävää, ainakin jos pitää sitruunasta ja minä pidän. Saavat elokuiset yövieraani maistella herkkuani paahtoleivän päällä.
Kiivi+sitruuna+vanilja=kuulostaa namilta!
AntwortenLöschenJonkin kylttyyri-illan päätteeksi voisi tosiaankin tuollainen konfityyri olla omiaan leivän päällä.
AntwortenLöschenYaelian: on namia
AntwortenLöschenClarissa: kylttyyrin on ehdottomasti oltava mukana
Kiivistä en ole koskaan tehnyt, mutta sitruunanmakuista Lemon Curd olen joskus tehnyt. Sitä vaan ei kyllä paljon voi syödä. Syön hyyyvin vähän enää marmelaadeja, mutta omista mansikoista keitin ja toinen mistä tykkään, on Apfelgelee.
AntwortenLöschenSoili: meillä ei syödä juuri lainkaan marmelaadeja, mutta innostuin Ranskassa vähän noihin exoottisiin, pitää vaan löytää niille syöjiä.
AntwortenLöschenBlondi tààllà moi....Onneksi olit selventànyt tuon oudon sanan, muuten olisi jàànyt koko postaus ymmàrtàmàttà, heh!
AntwortenLöschen