Mittwoch, 26. August 2009

Rose of My Heart
Lottovoitollani on tänään syntymäpäivä. Hän on saanut minulta hyvää hoitoa ja kasvanut jo pituutta 189cm ja ilmekin on muuttunut huomassani* paljon aurinkoisemmaksi kuin äidin luona.
(*piti taas katsoa Nykysuomen sanakirjasta, että onko tuollaista sanaa olemassa.)


Meillä ei yleensä juuri osteta lahjoja, mutta nyt ostin omaa etua ajatellen navigaattorin. Me ei nimittäin muuten riidellä, mutta jos minä joudun lukemaan karttaa autossa, siitä syntyy usein kovinkin kiivas keskustelu. Kaveri nimittäin istuu autoon ja ajaa ensin ilman karttaa noin 457km ja sitten yhtäkkiä kysyy, että minnekäs nyt ja siinä mun pitää sitten sekunnissa 1)tajuta missä olemme 2) löytää se paikka kartasta 3) neuvoa miten ajetaan. Nyt TomTom vastaa puolestani.
Happy birthday, mein Schatz! ♥♥♥
♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫

Kommentare:

 1. Hyvä kun kehitys oikeaan suuntaan ;)

  AntwortenLöschen
 2. Happy Birthday Weelle! Navigaattori on hyvä, mutta joskus sekin haluaa lähettää peltoteille...Kerran mun miehellä oli navigaattorin minitietsikka mukana junassa, koska hänellä on siinä taltioituna myös junan aikataulut ja yhtäkkiä kuului ääni: 200 metrin päässä käännyttävä oikealle - lähellä istuvia nauratti...

  AntwortenLöschen
 3. Hannele: kehitys oikeaan suuntaan, mitä nyt tuo pituus, se taitaa alkaa vähitellen mennä toiseen suuntaan
  Soili: Hihi, olipas hauska navi.Kiitos onnitteluista, annan eteenpäin, vaikka taitaa joskus salaa lukea tätä blogiakin, niin kuulin sanoneen jollekin kaverille. Ei se kyllä varmaan näitä kommentteja tajua lukea eikä tarttekkaan. Meidän viikonlopun vieraat oli menneet Hampurissa parkkitaloon, joka oli kamalan täynnä ja etsivät parkkipaikkaa ja yhtäkkiä navi sanoi, että nyt oikealle ja olette perillä ja just prikulleen siinä kohtaa oikealla oli tyhjä parkkipaikka.

  AntwortenLöschen
 4. Onnea lottovoiton synttäreiden johdosta! Navigaattori onkin tosi hyödyllinen ja hyvä lahja!

  AntwortenLöschen
 5. Eikös se ollut just Kölnissä kun joku oli viime kesänä ajanut metroaseman portaat alas, kun navigaattori oli käskenyt? Mitenhän ne saivat sen autonsa ylös sieltä?! :D

  AntwortenLöschen
 6. Happy birthday lottovoitollesi. Siinäpä oli naseva ilmaus....
  Navi on toisinaan hyvä, mutta se lähettelee lyhintä tietä peltojenkin poikki tai pyöräteitä. Näin meille kävi pari viikkoa sitten Bensersieliin ajaessamme.
  Juokaa hyvät kakkukaffeet syntymäpäivän johdosta.

  AntwortenLöschen
 7. Yaelian: kiitos, annan eteenpäin
  Sauerkraut: en muista kyllä tuollaista tapausta, mutta voi hyvinkin olla
  Maija: en tiedä, tuleeko kakkukahvit juotua, kun lottovoitto on töissä eikä tiedä, milloin ehtii kotiin. Mutta illalla mennään ystävien kanssa syömään.

  AntwortenLöschen
 8. Hyvaa Syntymapaivaa rakkaallesi! Aivan ihana postaus :)

  Mun mies on PRIKULLEEN samanlainen autoillessaan. Mulla nousee stressi kun pitaa varmuuden vuoksi kokoajan katsoa kartalta, missa mennaan, JOS se kysymys tulee etta mihin NYT kaannytaan. ;D
  Silla menee HETI hermo, jos en vastaa sekunnin murto-osassa.
  :D

  AntwortenLöschen
 9. MaaMaa: Kiitos! Mä tunnen muuten ainoastaan sellaisia miehiä, jotka väittää, että naiset ei osaa lukea karttaa.

  AntwortenLöschen
 10. Hyvää synttäripäivänviettoa!

  Navitkin on joskus vähän huvittavia (mekin ollaan oltu peltoteillä ja vähän luvattomillakin poluilla), mutta olen kyllä tyytyväinen, ettei minun tarvitse enää olla kartanlukijana. Kiireessä saatan sanoa vasenta oikeaksi ja oikeaa vasemmaksi, ja sehän ei ole mukavaa se...

  AntwortenLöschen
 11. Mukavaa juhlintaa sinne! Hauskalta tuntui kun kesäkuisella Saksanmatkalla istuimme ystävien autossa ja tuo kotoa tuttu vehje, navigaattosi OSASI HYVÄÄ SAKSAA! Itse kun olin tottunut kotona suomenkielisiin komentoihin ja oma saksantaitoni on sellaista kyökkisaksan tasoa niin navitädin saksa kävi minulle hyvästä kielikertauksesta.

  AntwortenLöschen
 12. kato nyt tätäkin: Pitäisköhän lukea se Peasen kirja "Miksi naiset ei osaa parkkeerata eikä miehet kuunnella" vai mikä sen kirjan nimi olikaan?

  AntwortenLöschen
 13. Leen@: juu, käy ihan kielikurssista. Ei silti, meidän ystävien vanha tuttavapariskunta ei meinannut ymmärtää uuden navinsa saksalaista tekstiä. Navi sanoi "bitte rechts halten" eli käski pysytellä oikealla kaistalla, mutta vanha pappa luuli, että käsketään "anhalten" eli pysähtymään. Siinä olisi voinut käydä moottoritiellä hassusti.

  AntwortenLöschen
 14. Minua tuo navin "Bitte rechts (tai links) halten" hämäsi kanssa alussa, että mitä se sillä oikein tarkoittaa kun kyseessä on yleensä vaan kurvi, eikä muuta mahdollisuutta ollutkaan kuin pysyä samalla kaistalla.

  AntwortenLöschen
 15. Sun lottovoitto :D Loistava nimitys! Viettäkäähän mukava synttäri ilta.

  AntwortenLöschen
 16. Onnea & iloa!
  Hyvää uutta vuotta navin kanssa teille molemmille! :)

  AntwortenLöschen
 17. Alt machen nicht die ganzen Jahre,
  alt wirst nicht durch graue Haare,
  alt ist, wer den Mut verliert
  und sich für nichts mehr interessiert.
  Drum freue dich und bleib`im Schwung,
  dann bist Du auch im Herzen jung.
  Zufriedenheit und Glück auf Erden,
  sind das Rezept für`s jünger werden.

  Siis onnittelut huomassasi olevalle Lottovoitolle t:voo Clarissa ja huomassaan oleva Lottovoitto Suomesta.(Tämä lukee myös julkisesti salaa näitä juttuja.Terveisiä vaan).
  Meidän automatkoilla on näköjään sama meininki kuin muilla, ollaan siis ihan normaaleja.

  AntwortenLöschen
 18. ihanasti "hellimànimi" lottovoittosi :D
  Sinulle on pakinto blogissani :D

  AntwortenLöschen
 19. Voi ei....sekoilin viestissà...siis ihan vaan piti sanoa ettà ihana tuo lottovoitto -nimike :D

  AntwortenLöschen
 20. Susadim: no sellaista lottoamistahan se vähän on
  Nurkkalintu: monta tuhatta kiloa, kirjoitettiin aina onnittelukorttiin ennen
  Clarissa: wau, ein Gedicht dein Gedicht. Der Lottogewinn freut sich bestimmt. Schöne Grüße an den finnischen Lottogewinn.
  -S-: mille grazie

  AntwortenLöschen